Skip Navigation Links

Bilek güreşi şampiyonu oldular!!!

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Hatay İl Temsilciliği tarafından düzenlenen bilek güreşi teşvik müsabakası büyük ilgi gör

Spor   A+a-

 

   Posedion Yüzme Havuzu Tesislerinde düzenlenen şampiyona, Bilek Güreşi Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nurten Kanal idaresinde gerçekleşti.

 

   Centilmenlik sınırları içinde gerçekleşen teşvik müsabakasına 30 sporcu katılım göstererek şampiyonluk için mücadele etti.

 

   Turnuva da bir konuşma yapan Bilek Güreşi Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nurten Kanal, bilek güreşi sporunu daha geniş kitlelere yaymak ve sevdirmek amacıyla il genelinde teşvik müsabakaları düzenlediklerini ifade ederek, “Hatay’da bilek güreşi ailemiz hızla büyüyor. Bu sporu severek yapıyoruz. Bu dostluk maçları, sporcularımızın, antrenörlerimizin ve hakemlerimizin kaynaşması bakımından çok iyi oluyor. Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza ve görev alan hakemlerimize teşekkür ederim” dedi.

 

   Heyecanlı geçen müsabakalarda, Gazeteci Hüseyin Zorkun, Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Polisi Turgay Evren gibi tanınmış isimlerde BİLEK GÜREŞİ HAKEMİ olarak görev aldı.

 

   Centilmence sonuçlanan turnuvada, Doğan Şahudoğlu (60 kg.), Ali Uysal (70 kg.), Murat Kartal (80 kg.) ve Salim Alkan (100 kg.) kendi kilolarında BİRİNCİ olarak, madalyalarını almaya hak kazandılar. Turnuva da ilk 3’e giren sporculara madalya ve teşekkür belgesi verildi.

 

   Bilek Güreşi Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nurten Kanal tarafından, turnuvada görev alan hakemlere de teşekkür belgeleri verildi.

 

   Teşvik turnuvalarında dereceye giren sporcular, Hatay seçmelerine ve daha sonra Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacaklar. Hüseyin ZORKUN


 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet