Skip Navigation Links

Hoşgeldin 2014...

İskenderun 2014 Yılını Atatürk Anıt Alanında Karşıladı…

Yaşam   A+a-

 

   İskenderun 2014 Yılını Atatürk Anıt Alanında Karşıladı…

   Her yıl gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilen Anıt Alanındaki ‘Yeni Yıl Kutlamaları’ bu yılda coşkuyla gerçekleştirildi. İskenderun’da 2014 yılı, İskenderun Belediyesinin organizesiyle, müzik, dilek fenerleri ve havai fişek eşliğinde karşılandı. Saatlerin 24.00 ‘ ı gösterdiği anda çılgınlar gibi bağıran vatandaşlar 2014 yılına İskenderun Atatürk Anıt Alanında ‘Merhaba’ dedi.

   Kentte yaşayanların bir kısmı eğlence mekânlarından evlerinden saatleri gece yarısını göstermeye yakın elinde kadehler ve maytapları ile anıt alanında toplandı.

   İskenderunluların bir kısmı evlerinden yakınlarını alarak kadehleri ile Atatürk anıt alanına akın ettiler. Ellerindeki maytapları patlatanlar cep telefonuna sarılarak yakınlarını arayanların yanı sıra birbirleriyle kucaklaşıp 2014 yılı karşılandı.

   İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen havai fişek gösterisi de açık havada 2014 yılını karşılayanlar için heyecanlı bir gösteri oldu. 2014 yılına girilirken kadehlerdeki şaraplar tokuşturulup yudumlandı. İyi niyet ve temennilerle insanlar birbirlerine sarılarak kutladılar.

   Yeni yıl da umutların gerçek, gerçeklerin mutlulukların sonsuz olsun. İyi Yıllar...

 


Hoşgeldin 2014... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet