Skip Navigation Links

AY VE YILDIZ GİBİ MUHTEŞEM İKİ OLURUZ

AK Parti İskenderun belediye başkan aday adayı Mehmet Soydan Dumlupınar mahallesinde sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Gündem   A+a-

 AK Parti İskenderun belediye başkan aday adayı Mehmet Soydan Dumlupınar mahallesinde sabah kahvaltısında bir araya geldiği toplantıda İskenderun ve büyük şehrin ay ve yıldız gibi muhteşem ikili olabileceklerine vurgu yaptı.

Mehmet Soydan Dumlupınar mahalle sakinlerinin yoğun katılım gösterdikleri kahvaltının sonrasında yaptığı konuşmada büyük şehir belediyesi ve İskenderun belediyesinin birlikte muhteşem ikili olabileceğine vurgu yaparak şöyle konuştu. "Büyükşehir adayımız Sayın Sadulluh Ergin parlamento tecrübesi olan, bakanlık tecrübesi olan, Hatay’ın dört bir köşesini bilen yerel hizmetlerle birlikte, Hatay’a kamu hizmetlerini de takip edebilecek tecrübeli bir siyasetçidir. Büyükşehir belediyesi yeni kurulacağı için bu kadrolar da çok önemlidir. Bu çatıyı doğru bir şekiylde kurmalıyız. Hatay’ımızın geleceğini doğru inşa etmeliyiz. İskenderunda bu noktada çok önemli bir konumda. Bende İskenderun'da kurucu ilçe başkanlığı 22. dönem Milletvekilliği iskenderun Demirçelikte ki,mühendislik görevim ve Enerji ve Tabi Kaynaklar bakanlığındaki yönetim kurulu üyeliğiyle kamu tecrübesi olan, parlamento tecrübesi olan iskenderun’un sorunlarını bilen bir arkadaşınız olarak içinizden biriyim. Bana da görev verilirse muhteşem ikili olabileceğimizi düşünüyorum. Amacımız hizmet, kardeşlik, ve barış olacaktır. Rabbim sizler için, bizler için hayırlısını versin. Gece gündüz koşmaya gönüller ve dualar almaya talibiz. Biz birlikte iskenderunuz, biz birlikte hatay’ız.İnşaallah iskenderun ve hatay büyükşehir belediyesini ay yıldız gibi uyumlu yapacağız. Bunun için hep birlikte çalışalım" dedi.
 
 
 
 
 
 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet