Skip Navigation Links

Bir Hayır Kapısı Daha Açıldı

Eğitime bir destekte İskenderun Suskun Deniz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden geldi.

Gündem   A+a-

 
Eğitime bir destekte İskenderun Suskun Deniz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden geldi.
 
 
İhtiyaç sahibi öğrencilere yönelik kermes açan Suskun Deniz Derneği, kermeste toplanacak yardımın tamamını öğrencilere verecek.
İskenderun merkezli Suskun Deniz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yoksul öğrencilere yardım amaçlı kermes açtı.
Suskun Deniz Kermesi 1 Nisan Pazar günü İskenderun Lise’si arka tarafında eski Kisiad binasının altında saat 11:00’de İskenderun Müftüsü Hamdi Kavillioğlu’nun yaptığı dua ile Ak Parti İlçe Başkanı Uğur Feriz, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti yönetim kurulu, İSMED başkanı Mustafa Kılıçağra Kara, Suskun Deniz Dernek Başkanı Ahmet İtri, Dernek yönetiminden Fetullah Selçuk Moğulkoç ve Suskun Deniz Derneği sevenlerinin katılımıyla açılış gerçekleşti.
1-8 Nisan arası açık olacak ola kermeste el emeği göz nuru olan ve “Hizmet Nimettir” anlayışıyla hazırlanan el örgüleri, pike takımları ve çeyiz eşyaları, çeşitli giyim ürünleri ve ev yapımı yöresel lezzetler sunulacak.
Semerkand yayın grubunun Kitap, Kaset, Dergi ürünleri de okurlar için standa da hazır durumda yerlerini aldı. Semerkand standında önümüzde ki günlerde kutlanacak Kutlu Doğum Haftasına özel olarak basılan geliri tamamen Milad Eğitim Kurumlarının öğrencilerine gidecek olan, Esma-i Neb-i( Hz. Resurullah’ın isimleri)kitabı oldukça ilgi gördü.
İskenderun Suskun Deniz Derneği’nin kermesinde bulunan Semerşah Turizm standında da kermes ziyaretçilerine 2012 yılında Hac’ca gitmek isteyenlere kayıt tarihlerinin 27 Mart 12 Nisan tarihleri arasında kayıt yaptırmaları tavsiye edilerek Semerşah Turizmin Hac ve Umre programları hakkında İskenderun Semerşah Turizm yetkilisi Ali Yıldırım tarafından bilgilendirmektedir.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet