Skip Navigation Links

Her yere Bir Ali Uysal Lazım..

İskenderun Körfezi’ndeki hızlı büyüme ve gelişmeye paralel konut üretiminde rekorlar kıran Uysal Group,

Ekonomi   A+a-

Tüm dini bayramlar ve yılbaşı akşamlarında olduğu gibi geleneği bu kez de bozmadı.Kendisi evinde ne yiyor ve kutlama yaparken sevenleriyle ne paylaşıyorsa, çalışanları için de aynı şekilde birer paket hazırlayan Ali Uysal, kazancını çalışanlarıyla paylaşmaktan büyük keyif alıyor.

215 çalışanıyla bölgenin en fazla işçi çalıştıran inşaat şirketlerinden birisi olan Uysal Group, çalışanlarına karşı sorumluluklarını yerine getirmeyi sürdürüyor.

 

Yokluk dönemlerini hiçbir zaman unutmayan Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal, geçmişini unutmayan bir işveren olarak çalışanlarına karşı sorumluluklarını fazlasıyla yerine getiriyor.

215 çalışanına her seferinde olduğu gibi bu yılbaşında da hazırladığı paketleri gururla dağıtan Ali Uysal, tüm çalışanlarının yeni yılını kutlarken, aynı zamanda nasihatlerini de sıraladı.

Helal kazançtan ayrılmamaları ve yastığa başlarını huzur içinde koymaları tavsiyesinde bulunan Uysal, 2014 yılı hedefi olarak 500, 2015 yılı için de bin çalışan hedefini işçilerine açıkladı.

Hiçbir zaman yokluk içinde geçen geçmişini unutmadığını ve unutmayacağını belirten Ali Uysal’a çalışanların teşekkürü ise çok anlamlıydı.

 
 
Her yere Bir Ali Uysal Lazım..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet