Skip Navigation Links

ZİREM'de coşkulu yeni yıl kutlaması

Antakya'da en coşkulu yeni yıl kutlaması, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz'in eşi Zehra Lekesiz ve Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş'

Gündem   A+a-

ZİREM’de coşkulu yeni yıl kutlaması

Antakya’da en coşkulu yeni yıl kutlaması, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz’in eşi Zehra Lekesiz ve Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın eşi Yrd.Doç.Dr. Nazan Savaş’ın katılımı ile ZİREM’de yaşandı. Lekesiz ve Savaş, ZİREM’deki çocuklarla yeni yıl pastası kestiler.
Zehra Lekesiz ve Yrd.Doç.Dr. Nazan Savaş, öğrencilerle sohbet ettiler ve birlikte oynayıp, halay çektiler daha sonra öğretmen ve öğrencilerle velilerin katıldığı törende yılbaşı pastası kesilerek ikram edildi.
Vali Lekesiz’in eşi Zehra Lekesiz ve Başkan Savaş’ın eşi Nazan Savaş’ın gelişine çok sevinen çocuklar, etrafında adeta bir sevgi yumağı oluştururken, Lekesiz ve Savaş da bu ilgiyi karşılıksız bırakmayarak, çocuklarla çok yakında ilgilendiler ve hepsini teker teker öperek yeni yıllarını kutladılar.
ZİREM Müdürü Cemile Bitargil, Lekesiz ve Savaş Hanım efendilerin bu mutlu günde aralarında olmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet