Skip Navigation Links

Sıkıntılı ve Zorluklarla Dolu Bir Yılı Geride Bırakıyoruz

2013 Yılı İktidar Partisinin Vurdumduymazlığı İle Tarihe Kazındı

Politika   A+a-

 

   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, 2013 yılını iktidar partisinin vurdumduymazlığı ile geride bırakıldığını ifade edip 2014 yılının sağlıklı ve huzurlu bir yıl getirmesi temenni etti.

   “Sıkıntılı ve Zorluklarla Dolu Bir Yılı Geride Bırakıyoruz”

   2013 yılında birçok üzücü olayın yaşandığına dikkat çeken İbrahim Gül; “2013 yılı Milliyetçi Hareket Partililere olduğu gibi tüm vatandaşlarımız için sıkıntılı ve zorluklarla dolu bir yıl olmuştur. Hem yaşadığımız bölge itibariyle hem ülkemizin geneli itibariyle baktığımız zaman asayişsizliğin ve huzursuzluğun hat safhada olduğu vatandaşımızın beklentilerine cevap bulamadığı olumsuzlukların büyük ölçüde yaşandığı bir yılı geride bırakıyoruz. Suriye olayları itibariyle bölgemizde hiçte istemediğimiz çok üzücü olayların yaşanması arkasından toplumsal birçok olayın Hatay’a yansımalarının çok acı sonuçlarının olması. Bununla birlikte 2013 yılı içerisinde iktidar partisinin vurdumduymazlığı ve son dönemlerde patlak veren imkân ve olanaklarımızın yandaşlara kullanılması tüm vatandaşları olduğu gibi bizleri de derinden üzmüştür. Ve üzüntüler yaşadığımız günler olarak tarihe yazılmıştır. 2013 yılına bu manada baktığımız zaman Türkiye Cumhuriyeti devleti, milleti adına sıkıntıların olduğu, zorluklarla mücadelenin yaşandığı genel anlamda baktığımız zaman olumsuz bir yıl olmuştur” dedi.

   “Bu Olumsuzluklardan Sonra 2014 Yılına Daha Olumlu Bakmalıyız”

   2013 yılında yaşanan olumsuzluklardan sonra 2014 yılına daha umutla bakılması gerektiğine vurgu yapan İbrahim Gül; “Bundan dolayıdır ki önümüzde ki yıla daha umutla bakmalıyız. Daha çok sevinçleri yaşadığımız, umutları yaşadığımız barış ve huzur ortamının tesis edildiği ülke imkân ve olanaklarının bu ülkede yaşayan insanlara kullanıldığı sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl bekliyoruz inşallah. Bu manada ben yaklaşan yeni yılın önce İskenderun halkına Hatay’!da yaşan tüm insanlarımıza ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini, mutluluklar, huzur getirmesini her şeyden önemlisi sağlıklı ve huzurlu bir yıl getirmesini diliyorum” açıklamalarına yer verdi.

 

 


Sıkıntılı ve Zorluklarla Dolu Bir Yılı Geride Bırakıyoruz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet