Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kapanan Gönül ve Vicdan Gözleri 2014 Yılında Açılsın

2013 yılını değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, “yolsuzluk ve rüşvet skandallarının ayyuka çıktığı bir

Politika   A+a-

 

   İktidarı yönetenlerin kapanan gönül ve vicdan gözlerinin 2014 yılında açılmasını temenni eden Süleyman Uyar, yeni yılın ülkemize güzellikler getirmesini diledi.

   “Kapanan Gönül ve Vicdan Gözleri 2014 Yılında Açılsın”

   Başkan Süleyman Uyar; “geride bıraktığımız 2013 yılında, muhalif duruş sergileyenlerin alanlarda biber gazı ve coplarla karşılandıklarını, Abdullah Cömert, Ethem Sarısülük, Mehmet Ayvalıtaş, Ali İsmail Korkmaz, Ahmet Atakan’ın katledildikleri, hak arayanların ve tepkilerini dile getiren üniversite öğrencilerinin medya aracılığıyla dışlanmaya çalışıldığı, cezaevlerinin aydınlarla, iktidar karşıtlarıyla doldurulduğu ve yolsuzluk, rüşvet skandallarının ayyuka çıktığı bir ülke izledik. Yeni yılda, iktidarı yönetenlerin kapanan gönül ve vicdan gözlerinin 2014 yılında açılmasını temenni ediyorum. 2014 yılının eğitimden, sağlığa, ekonomiden sosyal yaşama hayatın her alanında güzel günler getirmesini diliyorum. İnsan hakları ihlallerinin olmadığı; açlığın, yoksulluğun, işsizliğin en aza indiği yolsuzlukların son bulduğu bir ülke özlemiyle tüm hemşerilerimizin yeni yılını sağlık, huzur, mutluluk ve kardeşlik dileklerimle kutluyorum” dedi.

 

 

 


Kapanan Gönül ve Vicdan Gözleri 2014 Yılında Açılsın videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş