Skip Navigation Links

İl birincileri belli oldu...

Antakya’da 21 Aralık - 26 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen Okul Sporları Masa Tenisi Turnuvası’nda il birincileri belli oldu.

Spor   A+a-

 

   2013-2014 eğitim öğretim yılı Okul Sporları Masa Tenisi Müsabakaları 21 Aralık – 26 Aralık 2013 tarihleri arasında Antakya’da gerçekleştirildi. Müsabakaların sonunda genç kız-erkek Masa Tenisi turnuvası il birincileri belli oldu.

   21 Aralık cumartesi günü İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü salonunda başlayan Antakya spor salonunda sona eren Masa Tenisi turnuvasında bu yıl 35 kız, 33 erkek takımı olmak üzere toplam 68 takım kıyasıya yarıştı. Finale erkekler kategorisinde Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile İstiklal Makzume Anadolu Lisesi kalırken, kızlarda ise İstiklal Makzume Anadolu Lisesi ve Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Lisesi kaldı.

   Final müsabakalarının büyük mücadeleye sahne olduğu Masa Tenisi Turnuvası’nda genç erkek kategorisinde Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yenerek Okul Sporları Masa Tenisi Müsabakaları Genç Erkek kategorisinde il birincisi oldu. Genç Kız kategorisinde ise İstiklal Makzume Anadolu Lisesi yenerek Genç Kız kategorisinde il birincisi oldu.

Turnuvanın bitiminde dereceye giren takımlara kupa ve madalya takdim edildi.

 

DERECEYE GİREN TAKIMLAR

Erkek Genç Masa Tenisi Kategorisi

1. Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

2. İstiklal Makzume Anadolu Lisesi

3. İskenderun Demir Çelik Anadolu Lisesi

4. İskenderun Paşa Karaca Anadolu Öğretmen Lisesi

 

Kız Genç Masa Tenisi Kategorisi

1. İstiklal Makzume Anadolu Lisesi

2. Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Lisesi

3. Antakya Ticaret Meslek Lisesi

4. Antakya TOKİ Şehit Süleyman Yılmaz Anadolu Lisesi

 

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet