Skip Navigation Links

Hal pazarı esnafından tam destek...

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez, Eski hal civarındaki esnaflarımızla bir araya geldi.

Politika   A+a-

 

   Geniş katılımın olduğu toplantıda esnaflarımıza seslenen aday adayı Dönmez, İskenderun’un geleceğe güvenle bakması için tek yolun AK Belediyecilik olduğunu söyledi.

 

    AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez’i eski hal karşısındaki esnaflarımız ağırladı. Katılımın yoğun olduğu toplantı sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşti. Gece gündüz aralıksız bir şekilde çalışan aday adayı Dönmez, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan kritik yerel seçimlerin öneminden bahsetti. Türkiye’nin yakaladığı güven ve istikrarın devam etmesi için tek yolun AK Parti’ye verilecek destek olduğunu ifade eden Dönmez, AK Parti’nin son 10 yılda Türkiye’de huzuru ve güveni inşa ettiğini dile getirdi. Dönmez, “Ülkemiz AK kadroların iş başına gelmesiyle sürekli devam eden bir istikrara kavuştu. Çünkü vicdanıyla Allah’a hesap veren insanlar görev başına geldi. Şimdi ise yerel seçimler var. Bu seçimde AK Parti’ye olan desteği daha da arttırmalıyız. Hatayımız ve İskenderunumuz içinde bu seçim ayrı bir önem taşıyor. Bakın, Adalet Bakanımız Sayın Sadullah Ergin, bakanlık görevini bırakıp Hatay’ın geleceği için, hizmet için makam mevki gözetmeyerek Büyükşehir adayımız oldu. Bakanımızın Ankara’ya açacağı bir telefon hizmet için yeterli olacaktır.

 

   Bu Hatay halkı için büyük bir şanstır. Böylesi güçlü bir hizmet adamına destek olduğumuz taktirde kazanan biz olacağız. Ayağımıza kadar gelen bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz” şeklinde konuştu. İskenderun’a bu kez vatandaşlarımızın vereceği oylarla AK Belediyeciliği kentimize getireceklerini vurgulayan Dönmez’e esnaflar tam destek verdi.

   Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, konuşmasının ardından esnaflarımızla toplu hatıra fotoğrafı çektirirken, daha sonra ise çevredeki esnaflarımızı ziyaret ederek, hal hatır sordu, hayırlı işler diledi.

 

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet