Skip Navigation Links

Antakya'da Hükümet İstifa Eylemi !

Antakya’da hükümetin istifa eylemi Boyacılar çarşısında gerçekleşti. Boyacılar çarşısındaki eyleme İşçi Partisi ve TGB katıldı.

Gündem   A+a-

 Hükümet istifa eylemine İşçi Partisi il başkanı Bülent Sakuçoğlu ve parti yöneticileri, TGB yöneticileri katıldılar.

Hükümet istifa eyleminde Üç bakan yetmez hükümet istifa, hükümet istifa Tayyip yüce divana, Mustafa Kemal’in askerleriyiz, Türkiye-Suriye kardeştir Amerika kalleştir sloganı atıldı ve dövizler taşındı.

Basın açıklamasını TGB Hatay il başkanı Ali Turna yaptı.

AKP iktidarının sonun başlangıcı olarak değerlendiren Ali Turna konuşmasında “3 Bakanı istifaya zorlayarak, emniyet müdürlerini görevden alarak, yolsuzluk dolu geçmişinizi temizleyemezsiniz. Halkamız, 3. kapattığınız ihaleleri, kanunsuzca sakız gibi çiğnediğiniz hukuk ve kahraman ilan ettiğiniz polisinizi çok iyi biliyor.

Artık, siz “beraber aynı yolda yürüdüğünüz yol arkadaşlarınız” da yurtseverleri içeri atmak pahasına kanunsuzlaştırdığınız hukukunuz da kurtarmayacaktır. Daha öncede belirttik. Türkiye Cumhuriyetinin bir iktidar seçeneği vardır. Türk milleti, Kürdüyle, Arabıyla, bu iktidarın gerçek sahibidir. Bizler vatana sahip çıkan yurtsever Atatürk gençliği olarak emperyalizm ve onun yerli işbirlikçilerini bu topraklardan silip, halkın iktidarını kurana kadar mücadele edeceğimize ant içiyoruz” dedi.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet