Skip Navigation Links

Gürakan Ziyaretlerine Devam Ediyor

Türk Eğitim-Sen Dörtyol Temsilcilik Başkanı Yaşar Gürakan, Türkiye Çalışanları Vakfı (TÜRKAV)'ı ziyarete ederek görüş alış verişinde bulundu.

Gündem   A+a-


Türk Eğitim-Sen Köy Köy Geziyor
Türk Eğitim-Sen Hatay 2 No’lu Şube Yönetim Kurulu, Ahmet Akça Başkanlığında, Dörtyol Temsilcilik Başkanı Yaşar Gürakan’la birlikte Hatay’ı karış karış gezmeğe ve toplantılar yapmağa devam ediyorlar. Gezi ve toplantılar kapsamında MHP Sarıseki Belde Teşkilat Başkanı Ali Korçak ile Kadın Kolları Başkanı Gülcan Sarsu’yu ziyaret eden Akça ve Gürakan, mahalle muhtarları ve halkla sohbetler yaptılar. Çevre duyarlılığı ve sanayinin yarattığı çevre kirliliğine dikkat çekilen toplantıda, halkın kirlilikle ilgili mücadelesine verilecek destek ve ülke gündemine ilişkin konularda halkı bilinçlendiren Ahmet Akça ile Yaşar Gürakan, gördükleri ilgiden bihayli memnun bir şekilde Sarıseki’den ayrıldılar.

Gürakan Ziyaretlerine Devam Ediyor
Türk Eğitim-Sen Dörtyol Temsilcilik Başkanı Yaşar Gürakan, Türkiye Çalışanları Vakfı (TÜRKAV)’ı ziyarete ederek görüş alış verişinde bulundu.
Oldukça verimli geçen sohbet toplantısında, Yaşar Gürakan’ın Türk Eğitim-Sen Dörtyol Temsilciliği’nde bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalardan övgüyle bahseden TÜRKAV Başkanı Reşit Taşkın ve yönetim kurulu üyeleri, ülkenin ve bölgenin yaşadığı sorunlar ve gündemdeki son gelişmeler sohbetin önemli bir bölümünde tartışıldı.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet