Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun'a hizmetler akacak!

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez, seri bir şekilde sürdürdüğü mahalle toplantılarında bu kez İsmet İnönü Mahallesi’ne konu

Politika   A+a-

 

   Mahalle sakinlerine hitap eden aday adayı Dönmez, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’nin zaferiyle Hatay’ın yeniden inşa edileceğini söyledi.

   AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, gittiği her mahalle toplantısı, esnaf ve ev toplantılarında yoğun ilgi ve destek görüyor. Dönmez’i İsmet İnönü Mahallesi’ndeki vatandaşlarımızda sıcak ilgi ve samimiyetle karşıladı.

   Yerel seçimlerin ülkemiz ve bölgemiz açısından öneminden bahseden AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, bu seçimin diğer seçimlerden farklı olduğunu üzerine basa basa vurguladı. Hizmetin iktidarla omuz omuza vermeyle geldiğini kaydeden Dönmez, İskenderun’da bu sefer seçimlerin sonuçlarının AK Parti zaferiyle sonuçlanması için İskenderunlular olarak gereken tüm desteğin verilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Geleceğimizin teminat altına alınması için İskenderun Belediyesi’ni AK Belediyecilik ile buluşturmak için gece gündüz, yağmur, çamur demeden terimizin son damlasına kadar çalışmamız gerektiğini belirten aday adayı Dönmez, “Türkiye’nin 80 yıllık sorunlarını bir çırpıda çözüme kavuşturan iktidar İskenderun’un çözülemez zannedilen sorunlarını da kısa sürede çözer. Bunun için yapmamız gereken tek şey yetkiyi AK Parti’ye vermektir. O zaman göreceksiniz, Hatay Büyükşehir’i de AK Partili yapmamızla birlikte bölgemize ve özellikle İskenderun’a hizmetler akacak” diye konuştu.

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
mehmet 26 Aralık 2013 Perşembe
adamın oturuşunda hayır yok bumu yönetecek iskenderunu
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş