Skip Navigation Links

“Hatay’ı Dünyanın En Modern Şehri Olarak Gösterilecek”

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Sanayi Sitesinde sanayi esnafı ile bir araya gelerek esnafın sorunlarını dinledi.

Politika   A+a-

 

   Vekil Karasayar’a Ak Parti İskenderun ilçe teşkilatı, Belediye Başkan Aday Adayları ile belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

   “İskenderunlu Hemşerilerimiz Her Şeyin Daha İyisine Layık”

   Sanayi Esnaflarının yoğun ilgisi ile karşılaşan Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar Hatay’ı 3 – 5 yıl içinde dünyanın en modern şehirleri arasında gösterilebilecek düzeye getireceklerini söyledi. Şehrin estetiğini düzeltmek üzere birçok projenin bulunduğunu açıklayan Karasayar; “Sanayi esnafımızın sorunlarını dertlerini dinliyoruz.

   Bizden talepleri, arzuları varsa onları yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu arada da İskenderun’un geleceği ile alakalı İskenderun’a yaptıklarımız, yapamadıklarımız vatandaşımızın bizden isteklerini tespit edip bu doğrultuda hizmetlerimize devam ediyoruz. Vatandaşlarımız İskenderun ve Türkiye ile ilgili gelişmelerden son derece mutlu olduklarını bizlere iletiyorlar. Biz şunu diyoruz İskenderunlu hemşerilerimiz daha iyisine layık. Daha fazla hizmet getirip daha fazlasını yapacağız. Çünkü 11 yıllık iktidar süresince birçok zorluklarla mücadele edildi. Ülkemizin ve şehrimizin birçok zorunlu hizmeti yapıldı. Bundan sonra ki süreçte de refahı ve huzuru arttırmak için mücadele edeceğiz. Şehrin estetiğini düzeltmek için projelerimiz var. Tabi ki önümüz de bir yerel seçim var. Biz bu seçim olsun, olmasın bu çalışmaları hep yaptık. Yapmaya devam edeceğiz. Artık Hatay büyükşehir oldu. Hataylılar olarak çok şanslıyız. Değerli Başbakanımız en yakın çalışma arkadaşını Adalet Bakanımızı Hatay’a Büyükşehir Belediye Başkanı olarak belirledi. Bu da Hatay için tarihi bir fırsat. Tarihi bir şans. Hataya gelecek hizmetleri inşallah Adalet Bakanımızın başkanlığında yapılacak hizmetler ile Hatay’ı, İskenderun’u 3 – 5 yıl içinde dünyanın en güzel, en modern, en yaşanabilir şehir yapacağımıza dair ben söz veriyorum. Bizim tek bir derdimiz var. O da vatanımıza, milletimize, insanımıza, Hatay’ımıza, İskenderun’umuza hizmet edebilmek” açıklamalarına yer verdi.

 


 


“Hatay’ı Dünyanın En Modern Şehri Olarak Gösterilecek” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet