Skip Navigation Links

“Mete Aslan Olursa Sevinirim”

Mete Aslan’ın MHP’den Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili çıkan haberler ile ilgili de konuşan Mehmet Şandır, “Mete Aslan olursa sevinirim”

Politika   A+a-

 

   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’ü ziyaret etti. Halkı Ak Parti ve CHP iktidarı zulmünden kurtarmak için Türkiye’yi Milliyetçi Hareket Partisinin yönetmesinin zorunluluk haline geldiğini açıklayan MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, 1 Nisan 2014 tarihinde İbrahim Gül’ün İskenderun Belediye Başkanlığının hep beraber kutlanacağını belirtti.

   “1 Nisan 2014 Tarihinde İbrahim Gül’ün Başkanlığını Kutlayacağız”

   Artık Türkiye’yi milli bir siyasetin yönetmesi gerektiğini işaret eden Mehmet Şandır; “Artık Türkiye’yi milliyetçi bir milli bir siyasetin yönetmesi yani Milliyetçi Hareket Partisi’nin yönetmesi zorunluluk haline gelmiştir. Bu seçimlerde hem yerel de hem de genel de bu AKP artı CHP iktidarı zulmünden halkımızı kurtaracağız. Milliyetçi Hareket Partisi milletimizin hizmetine hazırdır. Milletimizin hizmetin en güzeline en çoğuna layıktır. Bunun için Sayın İbrahim Gül’ün İskenderun’da başarılı olacağına inanıyorum. 1 Nisan’da ümit ederim ki İbrahim Gül’ün Belediye Başkanlığını hep birlikte kutlayacağız” şeklinde konuştu.

 

   “Karar Hatay’ın Onay Ankara’nın”

   Mete Aslan’ın MHP’den Büyükşehir Adayı olması halinde sevineceğini söyleyen MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır; “Mete Aslan benim arkadaşımdır. Mete Aslan bu şehri 3 dönem yönetmiştir. Çokta ciddi hizmetler üretmiştir. Ancak Hatay’ın kararını Hatay teşkilatları verecektir. Bu noktada benim söyleyeceğim bir şey yok. Olursa sevineceğimi ifade ederim. Mete Aslan benim şahsi arkadaşımdır. Bu şehre hizmetini de biliyorum. Ama bu Kararı Hatay verecek Ankara onaylayacaktır. Biraz daha sabırlı olalım. Ümit ediyorum ki partimiz kendi ilkeleri doğrultusunda Hatay’a yakışan en doğru kararı verecektir. Bizim meselemiz milletimize hizmet edebilmektir. Hizmet edebilmek içinde milletin takdirini kazanacak adayı milletimizin huzuruna sunacağız. Bu Mete Aslan olabilir başkası olabilir. Partimiz bu millete hizmet edebilecek kapasitede en güzel adayı bulup milletimizin önüne koyacaktır” dedi.

 

 

 


“Mete Aslan Olursa Sevinirim” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet