Skip Navigation Links

Spor ve Sağlık Kompleksi Yolu

750 Yataklı Antakya Devlet Hastanesi’ne ve Spor Kompleksine Ulaşımı Sağlayacak Olan Bölünmüş Yol Çalışması Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 

   İlimizinsağlık hizmetlerini büyük oranda rahatlatacak750 Yataklı Antakya Devlet Hastanesi’ne veilimiz için en önemli spor yatırımı olan Spor Kompleksine ulaşımı sağlayacak bölünmüş yol çalışması devam ediyor.

 

 

 

   Antakya Kavşit Bölgesi’nde yapımı devam eden veAntakya-Narlıca çevre yoluna ulaşımı sağlayacak olan toplam 4,35 kilometre uzunluğundaki yolun 40 metresi kamulaştırıldı, 27 metresi trafiğe açılacak. Bölünmüş yol standardında olacak yolun üzerinde ayrıcabir de köprü yer alacak.

 

 

 

   02 Aralık 2013 tarihinde başlayan ve 29 Ağustos 2014’de tamamlanması hedeflenen yol yaklaşık 17 milyon liraya mal olacak.

 

 

 

   Hatay Valisi Sayın M. Celalettin Lekesiz, 21 Aralık 2013 Cumartesi günü saat 12.30’da,Spor ve Sağlık Kompleksi Yolu’nda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.

 

 

 

   Vali Lekesiz yaptığı değerlendirmede; bölünmüş yol standardında yapılan yolun 750 Yataklı Antakya Devlet Hastanesi’ne veilimiz için en önemli spor yatırımı olan Spor Kompleksine ulaşımı sağlayacak olmasından dolayı önem taşıdığını kaydetti.

 

 

 

   Lekesiz, yolun ilimize kazandırılmasında emeği geçen Adalet Bakanımız Sayın Sadullah Ergin’e, Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, İlimiz Milletvekillerine, Karayolları Bölge Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi çalışanlarına ve yüklenici firma temsilcilerine teşekkür etti.

 


 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet