Skip Navigation Links

Rantın değil,halkın taleplerini dinleyeceğiz!

CHP Dörtyol belediye başkan adayı Metehan Duduoğlu'rantın değil halkın taleplerini dinleyen bir belediye olacağız.

Politika   A+a-

 

    Cumhuriyet Halk Partisinden 30 Mart 2014 seçimlerinde Belediye Başkan Adayı olan Metehan Duduoğlu önceki gün parti binasında ilk toplantısını yaparak sosyal belediyecilik anlayışı ile ilgili bilgiler verdi, seçim sürecine girmeden önce partililerinin görüş ve önerileri ile desteğini aldı.

    CHP Dörtyol İlçe Binasında İlçe Başkanı Mustafa Kemal İncesu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya CHP Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan ile CHP Dörtyol Belediye Başkan Aday Adaylıklarında ismi geçen Bahadır Amaç ve Ahmet Cemalettin Yüce katıldı.

   CHP Dörtyol İlçe Başkanı Mustafa Kemal İncesu bir açılış konuşması yaparak birlik ve beraberlik mesajları verdi.

   30 Martta yapılacak Mahalli İdareler Seçimine Dörtyol’da en güçlü giren partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu belirten Mustafa Kemal İncesu, bunun temel nedeninin birlik ve beraberlik ikliminin yakalanmış olması ve ülkenin içinde bulunduğu yolsuzluklardan aklanmanın yolunun artık CHP’den geçtiğinin vatandaşlar tarafından anlaşıldığını belirtti.

   Kuran-ı Kerim okunması ve duaların edilmesinin ardından kendisine mikrofon uzatılan Metehan Duduoğlu; “Bizim sesimizi duyurmak için mikrofonlara ihtiyacımız yok. Haklının sesi her zaman gür çıkar.” dedi.

 

   “BUNLAR BENİM DE HAKKIM” DİYEN İNSANLAR,

   BU TALEPLERİNE BİZİMLE CEVAP BULACAK

 

   Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Metehan Duduoğlu yaptığı konuşmada; “Çağdaş kent yönetiminde ve kalkınmasında sadece kamu gücünü ve imkanlarını kullanmak artık yeterli değildir. Yeni nesil belediyecilik kent yönetimlerinde talana ve yağmaya karşı rantı gerçek sahibine, yani halka ve kamu hizmetine aktaran, halkla bütünleşen sosyal belediyecilikle, yani CHP Belediyeciliği ile mümkündür. Artık kendi hayatını gelişmiş ülkelerdeki insanların hayatıyla kıyaslayan ve “bunlar benim de hakkım” diyen koca bir kuşak var. Özgürlükler, demokratik ve eşit hak talepleri ve yüksek yaşam standardı zamanın ruhunun olmazsa olmazı. Belediyelerin baskı ve dayatma aracı olmaktan çıkıp, hiç kimseyi ötekileştirmeden ve ayırmadan tüm hemşerilerine hizmet eden bir aygıta dönüşmesi zorunludur. Artık yeni bir belediyecilik, yeni bir yönetim anlayışını kabullenmek ve hayata geçirmek kaçınılmazdır. Bunun adresi de CHP’dir. Şirin ilçemiz Dörtyol için hizmet üretmek isteyen her kim olursa olsun, hangi siyasi görüşten ve düşünceden olursa olsun kapımız sonuna kadar açıktır. Herkesi kucaklayan bir anlayışla bu ilçeyi yönetmek istiyorsak, kapımızı da bu manada herkese açık tutmak mecburiyetindeyiz.” dedi.

 


 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet