Skip Navigation Links

Büyükşehir Adayımız Lütfü Savaş’ın Her Türlü Arkasındayız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, Lütfü Savaş’ın kazanması için ellerinden geleni yapacaklarını açıkladı.

Politika   A+a-

 

   CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar;

   “Büyükşehir Adayımız Lütfü Savaş’ın Her Türlü Arkasındayız”

   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın kazanması için ellerinden geleni yapacaklarını açıkladı. Lütfü Savaş isminin kamuoyu yoklaması ile parti meclisine sunulduğuna dikkat çeken Başkan Süleyman Uyar, her türlü katkıyı göstereceklerini söyledi.

   “Lütfü Savaş İsmini Kamuoyu Belirledi”

   Uyar; “ 22 Aralık 2013 tarihinde toplanan CHP meclisinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayımız Lütfü Savaş’ın ismi onaylandı. İlk oylamada parti meclisimiz 41 ret 19 kabul oyu verdi. Ve bu oylama bekletildi 10 dakika snra tekrar bir uygulama yapıldı. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu, tekrar bir kamuoyu araştırması istedi. Ama yetkililer kararın hemen verilmesinde yarar olacağını söylediler. Genel Başkanımız da ikinci bir oylama yaptı. Sayın Lütfü Savaş’ta oylamadan geçti. Biz İskenderun CHP olarak adayımızın arkasında duracağız. CHP’nin kazanması için her türlü katkıyı göstereceğiz. Bu arkadaşımız kamuoyu araştırmalarında ön plana çıktığı için aday oldu. Kazanmak için çalışacağız” şeklinde konuştu.

 

   “İskenderun’unun Adayını Kamuoyu Belirleyecek”

   “İskenderun’da sürpriz aday bekleniyor mu?” sorusunu da yanıtlayan CHP İlçe Başkanı Süleyman Uyar, İskenderun adayının kamuoyu yoklaması ile netlik kazanacağını ifade etti. Uyar “ İskenderun’da daha öncede belirttiğimiz gibi kayıtlı üyelerle ön seçim istemiştik. Ancak genel merkezden öyle bir karar gelmediği için bunun olma olasılığının çok zayıfladığını düşünüyorum. Büyük bir olasılıkla genel merkezden bir atama yapılacak. Bu kamuoyu yoklaması ile yapılacaktır” dedi.

   “Yanlışlık Yoksa İptaline Karşıyım”

   Arsuz’da ilçesinde bir süre önce gerçekleşen temayül yoklamasının şaibeli olduğu gerekçesiyle CHP Genel Merkezi tarafından iptal edilmesini de değerlendiren Uyar; “Kamuoyu araştırmasını bu yüzden istemiştik. Haklılığımızı gösterdi. Kamuoyu araştırması istememize rağmen genel merkezimiz temayül kararı almıştır. Tabii ki ne tespit ettiler bilmiyorum. Yanlışlık yoksa iptal edilmesine karşıyım. Şaibe varsa bir şey demem. Umuyoruz en güzeli hayırlısı ile olur. Biz İskenderun olarak Arsuz’da açık ara kazanacak birini istiyoruz” dedi.

 

 


Büyükşehir Adayımız Lütfü Savaş’ın Her Türlü Arkasındayız videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet