Skip Navigation Links

Şerif Tosyalı'ya fahri konsolosluk görevi verildi

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere İskenderun'a gelen Karadağ Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ramo BRALİÇ,İskenderun Kaymakamlığını ziyaret etti.

Gündem   A+a-

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere İskenderun'a gelen Karadağ Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ramo BRALİÇ, Tosyalı Holding İcra Kurulu Üyesi Şerif TOSYALI ve Tosyalı Holding Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Çetin MUTLUAY eşliğinde İskenderun Kaymakamı H.Hasan ÖZYİĞİT’i makamında ziyaret ettiler.

 

   İskenderun Kaymakamı H.Hasan ÖZYİĞİT, konuklarını misafir etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

   Samimi ve hoş sohbet ortamında geçen ziyaret esnasında, Karadağ Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ramo BRALİÇ; Karadağ Cumhuriyeti’nin Hatay, Osmaniye, Adana ve Mersin illerini kapsayan konsolosluk görevine Tosyalı Holding İcra Kurulu Üyesi Şerif TOSYALI’nın uygun görüldüğünü ve bu görevi kendisine tevdi etmek üzere burada bulunduğunu belirtti.

 

   İskenderun’u çok beğendiğini ve bölge halkının son derece sıcak kanlı ve misafirperver olduğunu da sözlerine ekleyen Büyükelçi Ramo BRALİÇ, Türk Halkıyla Karadağ Halkının tarihsel bir yakınlığının da olduğunu ifade ederek, 500 yıllık ortak bir tarihi geçmişlerinin olduğunu ve Türkiye hem geçmişte hem de bugün Karadağ Cumhuriyeti’nin en büyük destekçilerinden biri olduğunu belirtti.

 

İskenderun Kaymakamı H.Hasan ÖZYİĞİT ise yaptığı konuşmada;

Tosyalı Holding’in gerek ülkemiz gerekse bölgemiz açısından çok önemli hizmetleri ve faaliyetleri olduğunu belirterek, yaptığı çalışmalar ile bölge halkı için büyük onur ve gurur kaynağı olduğunu dile getirdi.

 

Tosyalı Holding’in Dünya’nın çeşitli coğrafyalarında gerçekleştirdiği yatırımlarıyla Türkiye’nin Dünya ile entegrasyonunu sağladığına da dikkat çeken İskenderun Kaymakamı H.Hasan ÖZYİĞİT, yaptığı bu faaliyetler ile ülkemizde ve bölgemizde ticaret ve sanayi sektörünün lokomotifi haline geldiğini ifade etti.

 

Ekonomik alanda yapılan bu faaliyetlerin yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirilmesinde maddi ve manevi katkıda bulunan Tosyalı Holding’in sosyal kalkınma anlamında önemli hizmetleri olduğunu söyledi.

 


   İskenderun Kaymakamı H.Hasan ÖZYİĞİT;

   “Genç ve dinamik bir yapıya sahip olan Tosyalı Holding İcra Kurulu Üyesi Şerif TOSYALI’nın üstlendiği fahri konsolosluk görevini layıkıyla yerine getirebileceğini ifade ederek, kendisine bu müstesna görevinde başarılar diledi.

 

   Ziyaretten dolayı memnun olduğunu bir kez daha belirten İskenderun Kaymakamı H.Hasan ÖZYİĞİT, Karadağ Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ramo BRALİÇ’e teşekkür ederek, ziyaretin anısına İskenderun’u simgeleyen kahve fincanı takımı hediye etti.

 

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet