Skip Navigation Links

Diğer şehirler şehrimize imrenmeli!..

Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz bugün akşam saatlerinde yeni ilçe olan Payas'a gelerek Kaymakam Demiröz ve Kurum Amirleriyle bir araya geldi.

Gündem   A+a-

    Lekesiz Kaymakam Demiröz'den İlçe hakkında birifing aldıktan sonra yaptığı açıklamada birlik beraberlik içinde Payas’ın İlçe daire müdürlüklerinin süratle kurulması konusunda göstermiş olduğu gayretlerden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

    Ayrıca Payas’ın süratle yenilenmesinden ve büyümesinden memnuniyet duyduğunu, Payas gücünün sermayesinden değil umutlarının ve hayallerinin büyük oluşundan aldığını, zamanı ve mekanı yerinde ve verimli kullandığını ifade etti.

    Vali Lekesiz, “İnsanlarımız başka şehirlere imrenmemeli. Kendi şehrimizin insanları öncelikle kendi şehrine imrenmeli ve başka şehrin insanlarının şehrimize imrenmesini sağlamalıyız. Bu hedef doğrultusunda hizmetlerimizi ve projelerimizi gerçekleştirmeliyiz” diye konuştu. Dünyadaki artan nüfustan, gelişmemiş ülkelerin dünya devletleri arasına girerek rekabete tutuştuğundan bahseden Vali Lekesiz, dünyada büyük bir rekabet ortamı olduğunu, büyük bir gelişme, değişme yarışı olduğunu ifade etti.

   Payas Kaymakamlığını gezen ve ilçe daire müdürleri tanışan Vali Lekesiz Payas Kaymakamlığı şeref defterini imzaladıktan sonra Kaymakamlıktan ayrıldı.

    Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’in ziyareti sırasında Payas Kaymakamı İrfan Demiröz, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve ilçe daire müdürleri de yer aldı.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet