Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türk Kızılay’ının Başı Sağ Olsun…

Türk Kızılay’ının şube başkanlarından, SSK Hastanesi Emekli Doktor ve Başhekimi aynı zamanda CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Günay’ın b

Yaşam   A+a-

 

    Türk Kızılay’ının Başı Sağ Olsun…

   Türk Kızılay’ının şube başkanlarından, SSK Hastanesi Emekli Doktor ve Başhekimi aynı zamanda CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Günay’ın babası Dr. İsmet Mehmet Günay vefat etti. Bir süredir kanser tedavisi gördüğü öğrenilen 72 yaşında ki İsmet Mehmet Günay’ın ölümü sevenlerini gözyaşına boğdu.

   Günay Ailesinin Acı Günü

   İskenderun Kaptan Paşa Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile çok sayıda siyasi parti temsilcisi ve vatandaş katıldı. CHP’den İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı olan Ümit Günay zaman zaman gözyaşlarına hâkim olamadı. Dr. İsmet Mehmet Günay’ın cenaze namazını, İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan kıldırdı. İsmet Mehmet Günay’ın cenazesi Çankaya Mezarlığında sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. 72 yaşında yaşama veda eden Dr.Mehmet Günay, 5 erkek bir kız çocuğu babasıydı.İskenderun Kızılay Şubesi’nin kurucu üyeliği ve başkanlığını yapan Dr.Mehmet Günay, İskenderun Kızılay Kan Merkezi’nin de kurucusuydu.

 

 

 

 

 

 


 
Türk Kızılay’ının Başı Sağ Olsun…   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar