Skip Navigation Links

Bir Gün Kanun Önünde Hesap Vereceksiniz

İstanbul’daki yolsuzluk ve rüşvet operasyonu için değerlendirme yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, b

Politika   A+a-

 

   İbrahim Gül’den Rüşvet Operasyonu Yorumu

   “Bir Gün Kanun Önünde Hesap Vereceksiniz”

   İstanbul’daki yolsuzluk ve rüşvet operasyonu için değerlendirme yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, bu ülkeye ve bu millete zarar veren herkesin bir gün kanun önünde hesap vereceğini söyledi.

   “Savcılara ve Emniyet Müdürlerimize Sahip Çıkalım”

   Bu operasyonun Türk devletinin kaynaklarının nasıl peşkeş çekildiğini gün yüzüne çıkardığını işaret eden MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, önemli olanın bu işi yapanların yanına kar kalmaması olduğuna dikkat çekti. Yürekli savcı ve yürekli emniyet müdürlerinin bu işi sonuna kadar kovalayacağına inandığını açıklayan Gül; “Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak Ak Parti iktidarı süresi içerisinde bu konularla ilgili iktidarı birçok defa uyardık. Benzer ilişkilerin, benzer muhabbetlerin başka bakanlılar ya da başka yetkili kişilerle iş adamları ya da çıkar amaçlı grup oluşturan kişiler arasında olduğunu defalarca iktidara ilettik. Fakat bu uyarılarımız dikkate alınmadı. Alınmadığı gibi üstüne üstelik daha da artarak devam etti. Ve bu gün kamuoyunda bilinen son operasyon ile gün ışığına çıktı. Tabi bu bizi üzmüştür. Bu Türk milletinin ne kadar sahipsiz olduğunu göstermiştir. Türk devletinin kaynaklarının nasıl birilerine peşkeş çekildiğini, birileri tarafından nasıl hortumlandığını gösteren operasyon olmuştur. Operasyonun nasıl olduğu, kimler tarafından olduğu, hangi amaçla olduğu çok önemli değildir bizce. Bunun içerisinde çatışma var mıdır yok mudur bunu da bir tarafa bırakmak gerekiyor. Çünkü eğer böyle bir şey varsa o sonra görülecek bir hesaptır. Önemli olan bu işi yapanların yanına kar kalmamasıdır. Bu operasyon son hızla devam etmelidir. Nereye kadar varacaksa kime kadar ucu değecekse mutlaka gitmelidir. Bu adımı atan savcıların önü kesilmemelidir. Bu operasyonu yapan emniyet müdürleri görevden alınarak bunların bu görevi yaptıklarından dolayı cezalandırılmaları kamuoyunu vicdanını yaralamış bir olaydır. Bu noktada hem savcılara sahip çıkılmalı hem operasyonu yapan emniyet görevlilerini de sahip çıkılmalıdır. Sayın Başbakan bu olayı partisine ya da siyasi hareketine zarar verecek bir olay olarak görmemeli. Bu olayın faillerini koruyarak, kollayarak değil de gün ışığına çıkartarak bunlardan hesap sorarak siyaseten de doğru yaptığını halkımıza ve millete göstermek zorundadır Sayın Başbakan. Aksi takdirde bunu gizleyerek savcıları görevden çektirerek, emniyet müdürlerini görevden çektirerek bu suçu kabul edecek ve Sayın Başbakan bizzat bu işe ortak olacaktır. Ondan dolayı bu çok önemli ve tarihi bir operasyondur. İnanıyorum ki yürekli savcılar, yürekli emniyet müdürleri bu işin peşini bırakmayacaktır. Bu ülkeye, bu millete zarar veren herkes mutlaka bir gün kanun karşısında hesap verecektir” şeklinde konuştu.

 

   “30 Mart 2014 Gecesi İskenderun’da MHP Zaferi İle Sonuçlanacaktır”

   Öte yandan MHP’nin Hatay’da ki seçim çalışmalarının son hızla devam ettiğini ifade eden İbrahim Gül, hedeflerinin 15 ilçede de seçimi almak olduğunu söyledi.

   30 Mart 2014 gecesi MHP’nin İskenderun zaferi ile sonuçlanacağını belirten Gül; “Milliyetçi Hareket Partisi Hatay’da 10 İl de adayını belirlemiştir. Diğer 5 ilçe ile ilgili çalışmalarımız da çok büyük bir hızla devam etmektedir. Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ile ilgili şu anda ismi gündemimizde olan birkaç siyasetçi ve şahsiyet vardır. İnanıyorum ki MHP İl teşkilatı ve genel merkezi ile birlikte önümüzde ki haftalar içerisinde bu ilçeler de adaylarını tanıtacak ve büyük şehir adayını belirleyecektir. Bunun yanı sıra 15 ilçede de seçimi almak adına teşkilatlarımız ve adaylarımız son hızla çalışmaktadır. Projeler üretmektedirler. Ziyaretlerini hızlandırmaktadırlar. Vatandaşlarımızla her noktada bir araya gelmektedir. Evlere ziyaretler devam etmektedir. Çeşitli kurum ve kuruluşlar, sivil toplum örgütleriyle müthiş bir bağlantı ile projeler anlatılıyor. Biz de İskenderun’da bunu yapmaktayız. Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Allah razı olsun milletimizden büyük bir teveccühle, coşkuyla adaylık takdimini gerçekleştirdik. Gerçekten toplumun her kesiminden insanın bir araya geldiği, toplumda önemli noktada bulunan ve kabul gören insanların orada bulunduğu bir seçim başlangıcı oldu. Bu manada çok sevindiriciydi. Ve bunun yanı sıra katılımcıların tamamının çok coşkulu ve istekli olması bizlere bu noktada kazanma azminin ve heyecanın çok daha fazla arttığını göstermektedir. Ben inanıyorum ki yapmış olduğumuz çalışmalar doğrultusunda şehrimizde yaşayan her kesimden insanın sıcak yaklaştığı oy verme noktasında hiç tereddüt etmeyeceği bir konuma ve duruma geldik. İnşallah ekibimizi de daha da güçlendirerek İskenderun’un tamamını kucaklayacağız. İskenderun’u birinci sınıfı yapmak için bu işe soyunduk. İnanıyorum ki 30 Mart akşamı sonuçlar açıklandığı zaman İskenderun’da yaşayan tüm insanların İskenderun üzerine kurmuş olduğu hayalleri gerçekleştirecek olan MHP ekibi sandıktan zaferle çıkacaktır diye düşünüyorum. Bizler belediye olarak aş arayanın bu meşguliyetinde ona omuz vermek, iş arayanın bu çaba ve gayretinde onunla birlikte yürümek, sıkıntı da ve darda olanın onunla birlikte çaba sarf etmek bizim anlayışımız” dedi.

 

 

 


Bir Gün Kanun Önünde Hesap Vereceksiniz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet