Skip Navigation Links

Payas Belediyesi'nin ''şefkat'' eli

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, yürüme engelli üç vatandaşı evinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalye armağan etti.

Politika   A+a-

 

   Payas Belediyesi'nin ''şefkat'' eli

 

   Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, yürüme engelli üç vatandaşı evinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalye armağan etti. Belediyenin şefkat eli, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattı. Belediye Başkanını karşılarında görünce bayram sevinci yaşayan aile fertleri, onunla sohbet edip, gösterdiği duyarlılğa ve insani yaklaşıma teşekkür ettiler. Çocukarı seven, yaşlıların da ellerini öpekrek hayır dualarını alan Başkan Altan, adeta sevgi seliyle uğurlandı.

 

     “Sorumluluklarımızı biliyoruz”

   Payas Belediye Başkanı Altan, yol, kanalizasyon ve su gibi klasik belediyecilik hizmetlerinin asli görevleri olduğunu anımsatarak, ''Biz bu hizmetlerin yanı sıra sosyal belediyeciliği özümsemiş insanlar olarak halkımızın bu konudaki beklentilerin cevap vermeye çalışıyoruz' dedi.

   Bir ülkenin toplumun tüm bireylerinin yanı sıra çocuğuna, sahipsizine, yaşlısına ve engellisine sahip çıktığı sürece güçloü olabileceğini belirterek,''Bu değreler aynı zamanda gelişmişlik kriterlerinin bir parçasını oluşturuyor. Biz bunları sosyal belediyeciliğin bir gereği olmasının yanı sıra insani bir sorumluluk olarak da görüyoruz'' diye konuştu.

   ''Gönül ister ki her engellemize bu sevinci yaşatalım'' diyen Başkan Altan, şöyle devam etti:

   ''Engelli olmak hiç kimsenin tercihi olamaz. Bunun adına ister kader deyin, ister kaza deyin Allah'ım hiç kimsenin başına vermesin. Aslında hepimiz birer engelli adayı değil miyiz? yarın ne olacağını hiç kimse bilemez. Bu nedenle engellilere yaklaşımda empati kurmak zorundayız.

   Belediyedeki yoğun iş temposundan arta kalan zamanlarda, gece gündüz, hafta sonu demeden vatandaşları evlerinde ya da işyerlerinde ziyaret ederek, onların sorunlarını dinleyen Başkan Altan, ''Kapım herkese açık. Halkın içinde olarak onların belediyemizden beklentilerini birebir dinleyerek, çalışmalarımızı, programlarımızı ona göre düzenliyoruz. Bu da beni ve ekibimi mutlu ediyor. Biz vatandaşımızı sadece seçim döneminde hatırlamıyoruz. Her an, her zaman onların yanındayız.''

 


   Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, yürüme engelli üç vatandaşı evinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalye armağan etti

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet