Skip Navigation Links

Halkımızın arasında olduk ve olacağız..

AK Parti İskenderun belediye başkan aday adayı Mehmet Soydan modern evler mahallesinde halk ile kucaklaştı.

Politika   A+a-


   HALKIMIZIN ARASINDA OLDUK VE OLACAĞIZ

 

    AK Parti İskenderun belediye başkan aday adayı Mehmet Soydan Modern Evler Mahallesi'nde halk ile kucaklaştı.

 

    Mehmet Soydan Modern Evler, Yunus Emre Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda halka hitap etti. Kalabalık vatandaş topluluğunun karşıladığı ve yoğun ilgi gösterdikleri Mehmet Soydan İskenderun'da sağcısının solcusunun her kesimden insanın hizmetinde olmak için yola çıktıklarının altını çizdi.

 

   İskenderun belediye başkanlığına aday olmak için, halka hizmet hakka hizmet düsturuyla hareketle ve yaradılanı yaradandan ötürü sevdikleri için hizmet yoluna çıktıklarını belirten Mehmet Soydan önümüzdeki hafta adayın belirleneceğini ve kısmet olursa adaylık nasip olursa çalmadık kapı bırakmadan İskenderun'da seçimi kazanmak için çalışacaklarını söyledi.

  

   Milletvekilliği döneminde her zaman halkın içerisinde olduklarını belirten Mehmet Soydan şöyle konuştu. " 2001 yılında AK Parti kurucu ilçe başkanı olarak siyasete atıldım ve o günden bu yana aranızdayım. 2002 de Milletvekili seçildim ve 2007 ye kadar halkıma hizmet etmeye çalıştım. Tabiki uzun bir mola verdik ama şimdi Allah nasip ederse İskenderun'u yönetmeye talip oluyoruz. Kimin derdi sorunu varsa siyasi parti yapmaksızın insanlarımızın sorunlarını çözmeye çalıştık. Halkın öncelikli olan ihtiyaçlarını hizmete dönüştürmeye çalıştırdık. Halkın gönlüne girmeye ve hizmet adamı olmaya gayret ettik. Bugün daha donanımlı daha bilgili olarak yerelde iktidar olmak için yola çıktık. İskenderun'da yaşayan 250 bin insanımızın hakkını savunmak korumak kollamak için yola çıktık Allah bizleri utandırmasın. Bizim için insanların gönlünü almak hep önemli oldu, hizmet için yola çıkarkende bizim için en önemli bu insanlarımızın gönlünü almak. İnsanların etnik kökenlerine memleketlerine bakarak değil yaradandan dolayı yaradılanı sevmek için yola çıktık bugünde aynı noktadayız. Gönlümüz geniş herkese hizmet etmek için gönlümüzü açtık. Geçmişe takılmadan beyaz bir sayfa açarak bu kente hizmet etmek için yolumuza çıktık, sadece sağ merkezli değil bu şehirde yaşayan libarellerin sağ duyulu sosyal demokratlarında oyunu gönlünü almak için yola çıktık. İskenderun'a bir üniversite kampusu yapmak için çok uğraşmıştık bugün o üniversite geliyor zamanında her şeyi planlamıştık ve bunun müjdesini büyük şehir adayımız sayın Sadullah Ergin verdi . İskenderun'a yapacağımız yeni çığır açacak hamlelerimizi Ankara ile bürakratlarımız ile birlikte hayata geçirmeyi planlıyoruz. İnşallah gelecek hafta sizlerle birlikte yola çıkacağız ve harekete geçeceğiz yani şarkımız devam edecektir" dedi.

 

   Konuşmasının ardından halk ile sohbet eden Mehmet Soydan'a destek ve ilgi yoğundu. İskenderun'da bir devrim yapılması gerektiği fikrini savunan modern evler yunus emre mahallesi sakinleri Türkiye'de dönen oyanlara şahit olduklarını ve birlik beraberlik içerisinde olmaları gerektiğini söylediler

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet