Skip Navigation Links

İTSO’da ABİGEM’den Hibe ve Kredi bilgilendirme semineri

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası'nda Hatay ABIGEM'in Hibe ve Kredi Bilgilendirme Semineri gerçekleştirildi.

Ekonomi   A+a-

 

   İTSO’da ABİGEM’den Hibe ve Kredi bilgilendirme semineri

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası'nda Hatay ABIGEM'in Hibe ve Kredi Bilgilendirme Semineri gerçekleştirildi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası'nın, Hatay ABIGEM ile beraber düzenlediği "Kredi ve Hibe" semineri İTSO Meclis Salonu'nda gerçekleşti. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği seminerde KOSGEB, DOGAKA, TKDK, Ekonomi Bakanlığı'nın hibe ve kredilerinin paylaşıldığı bir sunum ile gerçekleşti.

   İTSO Meclis Başkanı Ugutmen, “en iyi hizmet vermek için çaba sarf ediyoruz”

   Seminer öncesi bir konuşma yapan İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, Türkiye’de Son dönemde açılanlan ABİGEM lerden bir tanesi de Hatay’da açıldı.Hatay ABİGEM kuruluş aşamasındaydı. Antakya ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ve üç derneğinin katılımları ile ABİGEM A.Ş.’ye dönüştü. ABİGEM A.Ş.’nin amacı, mevcut işletmecilerimizin Avrupa Birliği fonlarından KOSGEB desteklerinden Kırsal Kalkınma desteklerinden maksimum fayda sağlanması amacıyla destek vermek ve işletmelerimizin danışmanlık hizmetlerini sağlamaktır. Bizim Oda olarak görevimiz işletmelerimizin en iyi hizmetleri en yakından almaktır” dedi.

   ABİGEM Hatay Direktörü Yüce Girişimcilere seminer verdi

    İTSO Meclis Salonunda Hatay ABIGEM Direktörü Bülent Yüce tarafından işletme sahiplerine ve katılımcılara Hibe ve Kredi Bilgilendirme Semineri gerçekleştirildi. Avrupa Birliği Türkiye İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Hatay Direktörü Bülent Yüce yaptığı bilgilendirme toplantısında, “Avrupa Birliği'nin bugüne kadar Türkiye ile yürüttüğü en kapsamlı projesi olan Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezleri (ABİGEM), Avrupa Birliği Komisyonu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliği ile kurulmuştur. Türkiye genelindeki 19 merkezden biri olan Hatay ABİGEM’in başlıca amacı profesyonel eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunarak Küçük ve Orta Boy İşletmelerin ( KOBİ) potansiyellerini geliştirmelerine ve rekabet seviyelerini gerek ulusal gerekse uluslararası piyasalarda artırmalarına yardımcı olmaktır. KOBİ’lerin iş geliştirme hizmetlerini alabileceği bir numaralı temas noktası olmayı hedefleyen Hatay ABİGEM, bünyesinde çalışan profesyonel uzman kadrosu ve uzman danışman havuzu ile,Kobilerin gelişimine yönelik birebir danışmanlık hizmetleri, Yeni girişimcilere yönelik eğitim ve destek programları,Yurtiçi ve yurt dışı pazarlara açılma, markalaşma, girişimcilik, çalışan verimliliğini arttırma, üretim sürecini verimli hale getirme, toplam kalite yönetimi, stratejik marka yönetimi, kurumsallaşma v.b gibi konularda eğitimler,Fon kaynaklarına ulaşmada aracılık,Avrupa Birliği, Dünya Bankası, KOSGEB, Kalkınma Ajansları, TKDK, TUBİTAK gibi kaynakların sağladığı hibe olanaklarına ulaşım için proje hazırlama desteği ile,Gelişime ihtiyaç duyduğunuz her alanda hizmet vermek için yanınızdayız” dedi. İTSO Meclis salonunda gerçekleştirilen seminere İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO yönetim kurulu üyesi Necat Özkaya, İTSO Meclis üyeleri Hatay ABIGEM Direktörü Bülent Yüce, KOSGEB eğitmeni Serdar Vayisoğlu, işletme sahipleri ile girişimciler katıldı.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet