Skip Navigation Links

Kıraç Dörtyol'u salladı...

İlk Kurşun 2. Uluslararası Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali kapsamında sahne alan Kıraç Dörtyolluları mest etti.

Kültür Sanat   A+a-

 

   KIRAÇ DÖRTYOLDA MEST ETTİ

   İlk Kurşun 2. Uluslararası Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali kapsamında sahne alan Kıraç Dörtyolluları mest etti.

   Konser Öncesi Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin sanatçıya plaket ve çiçek takdim ederken, "Bu yıl 2. sini yaptığımız İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivalimi çerçevesinde siz değerli hemşerilerimizle olmaktan dolayı çok mutluyum. Yaklaşık 5 yıldır sizlerle birlikte güzel Dörtyol’umuza hizmet vermenin onuru, gururu ve eşsiz hazzını yaşadım. Narenciyenin cenneti Dörtyol’umuzda mandalinamız ve portakalımızın hak ettiği yerde olması için elimizden gelen çabayı sarfettik ki festivalimiz de bu çerçevede organize edilmiş en büyük eserdir” dedi.

   Başkan Keskin, Festival Komitesi ve Dörtyol eski Kaymakamı H. Hasan Özyiğit’e de desteklerinden ötürü teşekkür etti ve “Festivalimize onur veren Kıraç'ı sizlerle başbaşa bırakıyorum" diyerek konuşmasını tamamladı.

   Havanın Soğuk Olmasına Rağmen konser alanı hınca hıç dolup taşarken izlemeye gelenler Kıraç’ın şarkılarına eşlik ederek sevgi gösterilerinde bulundular.

   Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Kıraç yaklaşık 3.500 kişinin hep bir ağızdan şarkılarına eşlik etmesine kayıtsız kalmayarak, "İlk kez Dörtyol'a geliyorum. En kalbi duygularımla şunu ifade etmek isterim ki böylesi bir coşku ve sevgi seli beklemiyordum ancak göstermiş olduğunuz teveccüh karşısında kelimeler yetersiz kalıyor. Hepinize çok ama çok teşekkür ederim, alkışlayan elleriniz dert görmesin" dedi.

   Konseri, Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Garnizon Komutanı J.Yrb. Bilal Güvenir Cumhuriyet Başavcısı Hasan Bilgin, Kuzuculu Belediye Başkanı ve MHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Yaşar Toksoy, Altınçağ Belediye Başkanı Yaşar Düz, Yeniyurt Belediye Başkanı H. Avni Günal, Karakese Belediye Başkanı Yusuf Soylu, Dörtyol Emniyet Müdürü Zekayi Altuntaşoğlu, Erzin İlçe Emniyet Müdürü Murat Ardıç, CHP İlçe Başkanı Mustafa Kemal İncesu, MHP İlçe Başkanı Şerif Türker, Demokrat Parti İlçe Başkanı Alaiddin Arslan, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Hatay'ın birçok ilçesinden gelen daire amir ve müdürlerinin yanı sıra yaklaşık 3.500 kişilik katılım gerçekleşti.

 

 

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet