Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Payas'ta Ramazan Şenlikleri Başladı.

4. Geleneksel Ramazan şenliklerimiz Bursa Tarihi Mehteran Takımının muhteşem konseri ile açılışı yapılarak başladı.

Gündem   A+a-

Ramazan Şenlikleri Başladı…
 
4. Geleneksel Ramazan şenliklerimiz Bursa Tarihi Mehteran Takımının muhteşem konseri ile açılışı yapılarak başladı.
Belediye önünde kurulan şenlik alanında iftardan hemen sonra hareketlilik başladı. Vatandaşlarımız kurulan stantları gezerek şenlik alanında yapılan etkinliklere katıldı, ikram edilen şerbetlerden aldı.
 
Bursa tarihi Mehteran Takımı Atatürk caddesinde başlayan yürüyüşle coşkulu bir şekilde şenlik alanına geldi. Burada yapılan konser izleyenlerin beğenisini kazandı.
Başkanımız Bekir Altan açılış merasiminde yaptığı konuşmada “ Siz değerli vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda şenlik programını belirledik, 29 gün sürecek şenlik programımız her gün dolu dolu olacak 9 sanatçıyla konser düzenleyeceğiz.
 
Bazıları bunu abartı buluyor gereksiz görüyor biz her konuda belediye hizmetlerimizi en iyi şekilde yapıyoruz halkımızın sosyal konularda ihtiyacını da düzenlediğimiz şenliklerle yerine getiriyoruz. Yaptığımız hizmetlerle İl belediyeleriyle yarışıyor Büyükşehir belediyelerine kafa tutuyoruz. Bütün bu yaptıklarımız siz değerli halkımız için.Türkiye'nin en büyük Ramazan Şenliğini düzenlemenin onurunu yaşıyoruz.” Dedi.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar