Skip Navigation Links

MKÜ'den Yeni Fırsatlar

Mustafa Kemal Üniversitesinde Eurodesk Temas Noktası Seçildi

Gündem   A+a-

 

 Üniversitemiz Avrupa programları alanındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce AKTS ve DE Etiketlerini almaya hak kazanan Üniversitemiz, AB ve diğer program ülkelerinde kurulan, Türkiye’de 2008 yılından beri faaliyetlerini AB Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) bünyesinde sürdüren, gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi sağlayan Avrupa Bilgi Aktarım Ağı - Eurodesk’in Türkiye Temas Noktası olmaya hak kazandı.

 
Türkiye Temas Noktaları

 

Ankara’da düzenlenen “Eurodesk Türkiye Temas Noktaları Bilgilendirme Toplantısı”nda AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi (Ulusal Ajans) Başkanı Bülent Özcan, Üniversitemiz adına düzenlenmiş Eurodesk Türkiye Temas Noktası Sertifikası’nı Üniversitemiz Erasmus Kurum Koordinatörü Ömer Faruk Kadan’a takdim etti.

 

 

Sadece üniversite öğrencilerine değil tüm Hatay’a hizmet verecek

 

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Eurodesk Türkiye Temas Noktası olması onaylanan Üniversitemiz Dış İlişkiler Birimi, yalnız üniversitemiz öğrencilerini değil aynı zamanda tüm Hatay halkına Avrupa fırsatları hakkında bilgilendirme hizmeti sunacak. Bu faaliyet sayesinde Hatay halkının, Avrupa fırsatları ile ilgili ihtiyaç duydukları her nevi bilgiye güncel, anlaşılabilir ve ücretsiz bir şekilde ulaşabilmesi sağlanacak.

 

 

Sunulan hizmetler

 

Eurodesk Türkiye gençlere; e-posta, telefon ve yüz yüze görüşme ile ücretsiz soru yanıtlama, soru sahiplerine öneri ve yardım hizmetleri, fonlarla ilgili Avrupa bilgisine internet erişimi sağlanması, eğitimler düzenlenmesi ve destek hizmetleri, konferanslar, seminerler ve diğer etkinliklerin düzenlenmesi, kaynak materyallerin basılması ve dağıtılması, Gençlik Programı ile ilgili bilgilerin yaygınlaştırılması gibi alanlarda hizmet veriyor.

 

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet