Skip Navigation Links

“İskenderun İçin Çalmadık Kapı Bırakmayacağız”

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi mahalle toplantılarına ara vermeden devam e

Politika   A+a-


   Mahalle Toplantılarına Ara Vermeden Devam Eden Mehmet Soydan;

   “İskenderun İçin Çalmadık Kapı Bırakmayacağız”

   Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi mahalle toplantılarına ara vermeden devam ediyor. Dumlupınar Mahallesi sakinlerince karşılanan Soydan, İskenderun Belediyesini Ak Parti ile bütünleştirmek istediklerini söyledi.

   İskenderun’u İskenderun’a yakışır şehir haline getirmek istediğini açıklayan Soydan; “Bu şehri yeniden planlamak istiyoruz. Bu şehri daha yaşanabilir, bu şehrin ticaretini, ekonomisini büyütmek istiyoruz. Sayın Bakanımız söyledi; İskenderun’a bir kampus getirmiştik biliyorsunuz. Orayı İskenderun Teknik Üniversitesi yapmak istiyoruz inşallah. Yapacağımız işler çok. Projelerimiz çok. Ama inşallah gelecek haftadan sonra İskenderun’u bir baştan bir başa sizlerle beraber tarayacağız. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Çünkü biz bu şehre güçlü bir şekilde seçilip gelmek istiyoruz. Hem sizlerin hakkını hukukunu hem de İskenderun’un hakkını hukukunu korumak, savunmak ve mücadele etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan’ a yoğun ilgi gösteren Dumlupınar Mahallesi sakinleri Soydan’ ı Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini söyleyip hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 



“İskenderun İçin Çalmadık Kapı Bırakmayacağız” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (3) adet yorum var.
Timur Öz 20 Aralık 2013 Cuma
Allahtan sizin gibi ayakkabi kutucularina basarisizliklar diliyorum...
sevgi 20 Aralık 2013 Cuma
Arkasındaki resimde 15kişi olanı muhtar bile yapmıyorlar,boşuna aday bile değilsin,son hafta ortaya çıkıyorsun,24saat adaylık için çalışandan uyanıkmısın,zamanında arabanı kullanan,sarhoş sürücü,kameralar önünde,beni bırakın vekiln oğluyum,dediğini unutmadık,teyzenin oğlu hikmet iş vadiyle insanları dolandırdığını,kurumlarda çalışan memur ve işçinin ayağını kaydırıp yerine akrabalarını yerleştirdiğini,çaycı burhanla çevirdiğin filimleri unutmadık.
MURAT KAYA 20 Aralık 2013 Cuma
Bencede ÇALmadık kapı ayakkabı kutusu bırakmayın ;)
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet