Skip Navigation Links

“Bu Şahsiyetin Şerefini Size Bırakıyorum”

Türk Metal Sendikası İskenderun Bölge Temsilcisi Metin Önde, Çelik İş Sendikası Genel Başkanı A. Cengiz Gül’e ağır eleştirilerde bulundu.

Ekonomi   A+a-


Türk Metal Sendikası İskenderun Bölge Temsilcisi Metin Önde’ den

Çelik İş Sendikası Genel Başkanı A. Cengiz Gül’e Ağır Eleştiri;

   “Bu Şahsiyetin Şerefini Size Bırakıyorum”

   Türk Metal Sendikası İskenderun Bölge Temsilcisi Metin Önde, Çelik İş Sendikası Genel Başkanı A. Cengiz Gül’e ağır eleştirilerde bulundu.

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı A. Cengiz Gül’ün “bu adamla aynı masaya oturursam ‘şerefsizim’ dediğini söyleyen Önde, ‘bugün genel müdürle aynı masada yemek yiyebilmek için sekiz takla atan şahsiyetin şerefini size bırakıyorum’ dedi.

   “Bu Grevin Tek Sebebi Sensin”

   İSDEMİR’ de ki grevin tek sebebinin A. Cengiz Gül olduğunun söyleyen Önde; “Zalim bir idare var. İşçiye tehdit yağdıran, ekmeğiyle aşıyla tehdit eden, sizi bu fabrika da bizim yanımızda durmazsanız barındırmam diyen bir zihniyet var. Demokratik kuruluşlara itibar etmeyen, insanların demokratik tercihlerine, inançlarına saygı göstermeyenler var. Sürekli oyun oynayan bir adam var orada. Biz bu oyunu bozacağız.

 

 

   Bu yolculuğu omurgalı insanlarla yapıp omurgasız insanları bir köşeye bırakacağız. Ben İskenderun’da bu ordunun komutanıyım. Bu ordunun komutanını gönderirseniz herkesi rahatça bertaraf edersiniz. Yüreği yetiyorsa beni tehdit edecek, yüreği yetiyorsa beni fabrikadan attıracak, yüreği yetiyorsa tek başına gezecek o fabrika da, yüreği yetiyorsa tek başına gezecek İskenderun’da. Bu işler böyle olmuyor. Allaha şükürler olsun bizler her yere tek başımıza gidiyoruz. Çünkü tek sığınağımız insanların gönlü. Dostlarımızın gönlünde dolaştığımız için çok rahat geziyoruz. Onların nasıl gezdiğini sizin takdirinize bırakıyorum. Fabrikaya bile tek başına gelemeyen bir genel başkan var. Yemekhaneye dahi tek başına inanamayan bir genel başkan var. Bu bir sendika için çok üzücü bir durum. Allah hiçbir sendikayı böyle bir duruma düşürmesin. Yemekhaneye gittiğinde yemekhane boşalıyor. Onun için her yere kendi kalabalığı ile gidip görüntü veriyor. Üye kaydı yapamıyorlar. Büyüyemiyorlar sürekli küçülüyorlar. Bu işi götürebilecek kurumsal yapıları yok. Koskoca bir kurum bir genel başkanın iki dudağının arasında idare ediliyor. Onunda aklı yok maalesef. Danışmayı da bilmiyor. İSDEMİR grevinin tek sorumlusu kendisidir. Bu Genel Müdürle aynı masaya oturursam ‘şerefsizim’ diyen bir adam bugün genel müdürle yemekhanelerde yemek yiyebilmek için sekiz takla atıyor. Onun şerefini herkese bırakıyorum artık” açıklamasına yer verdi.

 

 



“Bu Şahsiyetin Şerefini Size Bırakıyorum” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet