Skip Navigation Links

Çocuklarımız sokaklarda değil salonlarda büyüsün...

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Akmancalar Gençlik ve Spor Derneği Kulübü idareci, veli ve sporcularını kabul etti.

Spor   A+a-

 

   Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleşen ziyarete, Başkan Savaş’ın yanı sıra Akmancalar Gençlik ve Spor Derneği Kulübü Başkanı Mehmet Tünay Civelek, Spor Projesi Sorumlusu Murat Akman, Antrenörler Cemal Dağlıoğlu, Cemalettin Vural, Sevgi Uğurlu, veliler ve sporcular katılım gösterdi.

   “Çocuklarımız sporda buluşsun” sloganı ile yola çıktıklarını dile getiren Spor Projesi Sorumlusu Murat Akman, bu proje kapsamında Antakya Belediyesi, Akmancalar Gençlik ve Spor Derneği Kulübü, Hatay Polis Meslek Yüksekokulu, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bir bütün halinde çalışma içinde olduklarını söyledi. Murat Akman bu projenin ilk etapta 1 Temmuz 2013 tarihinde 105 sporcu ile başladığını ifade ederek, “Şu an Futbol, Basketbol, Voleybol, Kick Boks, Muay Thai, Atletimiz, Badminton, jiu jitsu, sambo, taekwando, jimnastik, karate branşlarında toplam 320 öğrencimiz var. Projemiz 1 Mayıs 2014 tarihine kadar devam edecek” dedi.

   Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş yaptığı konuşmada, çocukların sokaklarda değil, salonlarda spor yaparak büyümesi gerektiğini ifade ederek, spor adına yapılan her türlü güzel çalışmayı desteklediklerini ifade etti.

   Başkan Savaş, Antakya Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren spor kulübünde aktif olarak çalışmalarına devam eden spor takımlarının başarıdan başarıya koştuğunu dile getirerek, “Spor kulübümüz bünyesinde çeşitli branşlarda toplam 17 branş var. 1.ligde, 2.ligde, bölgesel ligde mücadele eden takımlarımız şehrimizin gurur kaynağı oldular. Ayrıca ferdi olarak müsabakalara katılarak şehrimizi en iyi şekilde temsil eden ve başarılı sonuçlar alan sporcularımız var ve bu sporcularımız ile gurur duyuyoruz. Her hafta bir çocuğu sokaklardan kurtaralım sloganı ile çalışıyoruz. Amacımız; topluma yararlı, sağlam karakterli çocuk ve gençler yetiştirmektir” dedi.

    Başkan Savaş, yakın bir zamanda Antakya Belediyesi tarafından yaptırılacak olan çok amaçlı bir spor tesisinin de hizmete gireceğini ifade ederek, bu tesis ile spora gönül veren herkesin rahata kavuşacağını ve tesiste yer alacak olan salon ve sahalar ile şehirde bir rahatlama olacağını söyledi.

   Akmancalar Gençlik ve Spor Derneği Kulübü Başkanı Mehmet Tünay Civelek, spora ve sporcuya her zaman destek olan ve Hatay’da sporun gelişimine büyük katkı sağlayan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a bu özverili çalışmalarından dolayı plaket verdi. Spor Projesi Sorumlusu Murat Akman’da Başkan Savaş’a spor projesinin tanıtıldığı bir tişört hediye etti.

   Akmancalar Gençlik ve Spor Derneği Kulübü’nün en küçük sporcularından biri olan Cemre Doğa Vural, Başkan Savaş’a bir spor kıyafeti hediye etti.

   Başkan Savaş ziyaret sonunda idareci, veli ve sporcular ile birlikte günün anısına fotoğraf çekildi.

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
mem 18 Aralık 2013 Çarşamba
sokakta hayat var hayat...!!!!!!! dört duvar arasında sen büyü....
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet