Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Apar Topar Ankara'ya Döndü !

Adalet Bakanı Sadullah Ergin yaşanan olaylardan sonra apar topar Hatay'dan Ankara'ya gitti. Kulislerde savcıların değiştirileceği konuluşuluyor.

Gündem   A+a-

Haberler.com'un haberine göre yolsuzluk ve rüşvet skandalı ile ilgili akşam saatlerinde önemli gelişmeler yaşandı. Adalet bakanı Sadullah Ergin'in seçim çalışmalarını yürüttüğü Hatay'dan Ankara'ya dönüp skandalla ilgili HSYK üyeleri ve bakanlık yetkilileriyle görüşmeler yaptığı bildirildi.

 

GÖREVLENDİRME YAPILMAK İSTENİYOR

 

Fatih Portakal’la Fox Tv Ana Haber’de ilginç bir iddia gündeme getirildi. Iddiaya göre, Hatay’da AK Parti’nin belediye başkan adayı olan Adalet Bakanı Sadullah Ergin, gelişmeler üzerine hızlı bir şekilde Ankara’ya dönerek HSYK üyeleriyle çeşitli görüşmeler yaptı. Yine aynı kanalın iddiasına göre, soruşturmada yeni görevlendirmeler yapılmak istendiği iddia edildi.

 

"SORUŞTURMANIN SEYRİ ETKİLENMEK İSTENİYOR"

 

Yolsuzluk ve rüşvet skandalının daha fazla büyümemesi için Istanbul Başsavcılığı nezdinde baskı girişimlerinin yapıldığı ortaya çıktı. Baskıların ya soruşturmayı yürüten savcıların derhal görevden alınması veya ilave yeni savcılar eklenerek soruşturmanın seyrinin etkilenmesi yönünde gerçekleştiği öğrenildi.

 Kaynak: haberler.com

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar