Skip Navigation Links

Sağcı değil sosyal demokrat aday istiyoruz!!!

Akkiraz, “Partimizde artık aday olmak için ilk kıstas sağcı olmak” diyerek kendi partisini eleştirdi.

Gündem   A+a-

 

 CHP’de aday olmak için yüzde100 CHP’li olmak değil, sağcı ve partisinden dışlanmış olmak yeterli mi? CHP tabanı, aday belirleme kriterleriyle tepki toplamaya devam eden genel merkezine yüksek sesle haykırıyor:

 
 Sağcı değil sosyal demokrat aday istiyoruz!!!

 

 Sadece Hatay’da değil, Türkiye genelinde sağcı adaylara yönelik bir arayışa giren CHP’de şok üstüne şok yaşanırken, CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz da, önce Hataylılar’ın sonra da Türkiye genelinde CHP tabanının duygularına tercüman oldu.

 

 Hatay’da yüzde 100 sosyal demokrat ve CHP’li Osman Tufan’ın adaylığı için yoğun çaba sarfeden CHP’nin 350 bin seçmenine ve tabanına inat sağcı aday arayışını sürdüren CHP Genel Merkezi’nin kendi içinde de doğruları söyleyen milletvekillerinin olması tabanda sevinç yarattı.

 

 Kendi bağrından, tabanından, atasından sosyal demokrat, Atatürkçü, Laik ve Cumhuriyetçi bir aday olan Osman Tufan’ın toplum nezdindeki konumu, CHP tabanından da yükselen seslerle birlikte Hatay’da Osman Tufan’ın adaylığı dışında bir alternatif bulunmadığını ortaya koyuyor.

 

 Yüzlerce kişiyi istihdam eden bir sanayici olan Osman Tufan’ın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için birleşen CHP tabanının Hatay’da da sesi olan İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz, birleştiren türküleri gibi CHP tabanının duygularını seslendirmeye devam ediyor.

 

 

 

 İŞTE SABAHAT AKKİRAZ’IN İNTERNET GAZETELERİNDE YER ALAN HABERİ VE DUYGULARI:

 

 

 CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz, “Partimizde artık aday olmak için ilk kıstas sağcı olmak” diyerek kendi partisini eleştirdi.

 

 CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz, “Partimizde artık aday olmak için ilk kıstas sağcı olmak” derken, “Aylar önce özellikle Alevilerin çekincelerini genel başkanımıza ilettim. Uyarımı yaptım. Listelerin adil olmaması halinde şoklara hazır olunmalı” açıklamasında bulundu.


 “ŞOKLARA HAZIR OLUN”

 

 CHP’li Akkiraz Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Zannımca partimizde artık aday olmak için ilk kıstas sağcı olmak. Düne kadar bize küfredenler için oy istediğimiz tabanımız ne der acep?” diye sorarken, “Aylar önce özellikle Alevilerin çekincelerini genel başkanımıza ilettim. Uyarımı yaptım. Listelerin adil olmaması halinde şoklara hazır olunmalı” dedi.

 

 “İLKELERİMİZ VE SOLCULUĞUMUZU YOK SAYMAMALI”


 “CHP’nin başarısı önceliğimizdir” vurgusu yapan Akkiraz, şunları kaydetti:

 

 “Bunu yapabilecek kadrolarımız vardır. Onları yok saymamak gerekir. İlkelerimiz ve solculuğumuzu yok saymamalı. Dikkat ediyorum; eleştirenlerin ortak özelliği; CHP kadrolarını yok saymak ve sağ adaylarla kazanılacak fikri ile partiyi köşeye sıkıştırma. 1989′da adaylarımız solcu idi ve nerdeyse her yerde biz kazandık.

 

 Asıl olan sol ve halkçı politikalardır. Siyasi kimliksizlik ile kazanılacak seçim; sadece kimliksizlerin iktidarı ve yandaşlığı sonucu halktan uzaklaşmaktır.”

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet