Skip Navigation Links

İGC,Spor dünyasını ağırladı

Global Goal Türkiye Futbol Oscarları Ödül Töreni için İskenderun’a gelen Kanal T ‘Santrafor’ ekibi ve ünlü spor yazarları İskenderun Gazeteciler Cemiy

Spor   A+a-


 

   İGC Spor Dünyasını Ağırladı

   Global Goal Türkiye Futbol Oscarları Ödül Töreni için İskenderun’a gelen Kanal T ‘Santrafor’ ekibi ve ünlü spor yazarları İskenderun Gazeteciler Cemiyetine (İGC) ziyarette bulundu.

   “İskenderun Spor Çok Daha İyi Yerleri Hak Ediyor”

   İskenderun Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Muhsin Cerrahoğlu’nun futsal (salon futbolu) takımlarının tanıtımı için organize ettiği etkinlik öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen spor yazarları İskenderun Spor için halkı sağduyuya davet etti. Gerçekleşen ziyarete Kanal T Spor Müdürü ve Genel Yayın Yönetmeni Başar Büyükkol, UEFA resmi spor menajer Cihangir Güne, Spor Yorumcuları Kemal Özcanlı, Orhan Zeki Ak, Behçet Özen, Süper Lig Antrenörü Güvenç Kurtar, Galatasaraylı eski futbolcu Mehmet Gönül Açar ile İskenderun Spor’un eski yıldızlarından Senayi Kara katıldı. İGC 2. Başkanı Rızkullah Terbiyeli’nin gazeteciler cemiyetinde karşıladığı ünlü spor yazarları, basın mensupları ile tanışıp İskenderun Spor’un geleceği hakkında fikir alışverişinde bulundular. Global Goal Türkiye Futbol Oscarları Ödül Töreninin İskenderun’da yapılacak olmasının mutluluk verici olduğunu söyleyen Terbiyeli, gerçekleşecek olan organizasyonun İskenderun’un tanıtımı açısından önemli olduğunu belirtti.

 

   “İskenderun Spor İçin Sağduyulu Olalım”

   İskenderun’da sıcak bir ortamda karşılandıklarını söyleyen Antrenör Güvenç Kurtar ise yeni yetişen çağın sportif faaliyetler içerisinde bulunması için sosyal aktivitelerin daha da artırılması gerektiğini söyledi. İskenderun Spor’un daha ilerde olması için halka sağduyu çağrısında bulunan Güner’de İskenderun Spor’un çok iyi yerlerde olması gerektiğini işaret etti. Sona eren konuşmaların ardından basın mensupları ile spor dünyasının ünlü isimleri hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 


İGC,Spor dünyasını ağırladı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet