Skip Navigation Links

“Linyit torba kömür için son başvuru tarihimiz 18 Aralık’tır…”

Türkiye Emekliler Derneği İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan, emeklilere çağrıda bulunarak “25 kilogramlık linyit torba kömür için son başvuru tari

Gündem   A+a-


   TÜED İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan

 

    “Linyit torba kömür için son başvuru tarihimiz 18 Aralık’tır…”

 

   Türkiye Emekliler Derneği İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan, emeklilere çağrıda bulunarak “25 kilogramlık linyit torba kömür için son başvuru tarihi 18 aralık 2013 Çarşamba günüdür” dedi.

 

 

 

   Başkan Uyan “Emeklilere sağlanan peşinatsız, vade farksız 6 ay vadeli linyit torba kömür için başvuru almaya devam ediyoruz. Ancak kayıtlarımız 18 Aralık 2013 tarihinde son bulacaktır. Emeklilerimizin kömüre ihtiyacı varsa bize başvurularını 18 Aralık’tan önce yapsınlar. Altı ay taksitli, vade farksız üstelikte peşinatsız olan kömür emeklilerimiz için bir avantajdır. Bilmeyenler için TÜED İskenderun Şubesi adresimiz Şehit Pamir Caddesi No:46 Onur İşhanı Kat:2 Daire 12’dir. Telefonumuz ise 612 00 43’dür. Emeklilerimizin konuyla ilgili mağduriyetlerini önlemek üzere tüm emeklilerimize son başvuru tarihini hatırlatıyor, bu vesileah ile emeklilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.



Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet