Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Cengiz Başar:Emniyettesiniz!

Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmayan Polis Üniversite Öğrencileri İle Bir Araya Geldi.

Yaşam   A+a-


   Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmayan Polis Üniversite Öğrencileri İle Bir Araya Geldi.

   Her Fırsatta Gençlerle Buluşan Polis;

    “EMNİYETTESİNİZ”

 

  Çocukları ve gençleri hedef alan uyuşturucu tacirlerine huzur vermeyen ve her fırsatta vatandaşları bilgilendirip bu yanında konferanslar veren İskenderun Emniyeti, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ)İskenderun Kampüsünde üniversiteli öğrenciler ile bir araya geldi.

   ‘Yaşamdan Tuvale’

   MKÜ Kampüsünde ‘Bağımlılıkla Mücadele Konulu Yaşamdan Tuvale’ isimli resim sergisi açan İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü, bağımlılıkla mücadele konulu konferans ile üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Bağımlılıkla mücadeleydi konu alan tuval resimlerine yoğun ilgi gösteren üniversiteli öğrenciler, sunumunu İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar’ın gerçekleştirdiği konferansa da yoğun ilgi gösterdiler. Emniyet Müdürü Cengiz Başar yaptığı konuşmasında bağımlılık yapıcı maddeler ve bağımlılıkla mücadele için top yekun bir mücadelenin yapılması gerektiğini uyuşturucuya giden ilk yolun alkol ve sigaradan geçtiğini belirtti.

 

 

   “Türk Polis Teşkilatının Gücü İyi Bilinmelidir”

   Sunumu dikkatle dinleyen öğrenciler merak ettiği konuları Emniyet Müdürü Başar’a yönelttiler. Üniversite öğrencilerine özveri ile cevap veren Müdür Başar ise; “bu konuda hepimize önemli görevler düşüyor. Gençlerimiz Türk Polis Teşkilatının gücünü iyi bilmelidir. Konferansın amaçlarından biri de gençlerimizin emniyet teşkilatımızı daha yakından tanıyabilmesidir” dedi.

 



Cengiz Başar:Emniyettesiniz! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş