Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HEPAR İlçe Yönetimi Milletvekili Adaylarını Tanıttı

İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, milletvekili aday adaylarını tanıtan Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İskenderun İlçe Başkanı Hakan Ko

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, milletvekili aday adaylarını tanıtan Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İskenderun İlçe Başkanı Hakan Korkmaz, yerel basının önemine vurgu yaparken; “İskenderun olarak yerel basının çok sesliliği bizim için büyük bir şans ve bulunmaz bir nimettir” dedi.
 
Açıklamasına, meslektaşlarımız Mürsel ve Ahmet Seher’e başsağlığı dilekleriyle başlayan HEPAR İlçe Başkanı Korkmaz; “Yerel basın bir ülke için bizce çok önemlidir. Partimiz olarak, basın özgürlüğüne ve basın mensuplarının sorunlarının çözülmesine özellikle de yerel basının sorunlarının çözümlenmesine özen göstereceğiz. İskenderun olarak yerel basının çok sesliliği bizim için büyük bir şans ve bulunmaz bir nimettir. Birçok ile örnek olabileceğinizi gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Teşkilatımızın İskenderun’a verdiği önem, proje ve düşüncelere değinmek istiyorum. Genel başkanımızın güzide şehrimize vermiş olduğu önem çok kısa aralıklarla gerçekleştirdiği ziyaretlerden sanırım anlaşılmaktadır” diye konuştu.
Doğal ve Temiz Enerjiden Yanayız
HEPAR İlçe Başkanı Korkmaz, sözlerinin devamında ise; “Milletvekili adaylarımızın çoğunluğu İskenderun çevresinden olması en önemli göstergedir. Ayrıca İskenderun’un il olması konusunda genel başkanımızın kesin sözü vardır. Coğrafi konumumuz itibari ile dağ sporları, su sporları, yamaç paraşütü ve de yayla turizmi konusunda doğal bir zenginliğimiz var. bu konularda şehrimiz yatırımcılarını destekleyeceğiz” şeklinde konuştu. Korkmaz, doğal ve temiz enerji taraftarı olduklarının da altını çizdi. Tanıtıma, milletvekili adayları Orhan Korkut, Beşir Çağan, Pınar Yörenç, Melih Erozan, Bilal Arıca ve Atilla Duran’da katıldı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş