Skip Navigation Links

Beldelerin Oyu Bülent Özer’le Alınır!

Karayılan, Azganlık, Sarıseki, Denizciler ve Bekbele beldeleri kapanarak İskenderun’un birer mahallesi olacak ve bu bölgede yaşayan seçmenlerin beklen

Politika   A+a-

 

   Karayılan, Azganlık, Sarıseki, Denizciler ve Bekbele beldeleri kapanarak İskenderun’un birer mahallesi olacak ve bu bölgede yaşayan seçmenlerin beklentisi ise Bülent Özer’in adaylığı.. Siyasi partilerin bu beldelerden alacakları oyların İskenderun seçimin büyük etki yaratacağından doğru adayla yola çıkılması çok önemli olduğu görüşünü aktaran vatandaşlar, bu bölgenin evladı bir adayın kazanmasının daha kolay olduğu görüşünde..

   Beldelerin Oyu Bülent Özer’le Alınır!

   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin, Karayılan Belediye Başkanı ve MHP Aday Adayı Mehmet Yurtman’ın yerine İskenderun Belediye Başkan Adayı olarak İbrahim Gül’le yola devam etme kararı, en fazla AK Parti’de büyük umut yarattı.

   AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adaylarından Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer’in hizmetleri, kabul görürlüğü ve halkla bütünleşmek konularındaki becerisi Bülent Özer’in AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adaylığına daha yakın bir isim olduğu öngörüsünün yaygınlaşmasına neden oldu.

   Kapanarak İskenderun’un birer mahallesi olacak olan beldelerin oy potansiyeli baz alındığında, AK Parti’nin en güvendiği oy kitlesi buralarda bulunuyor.

   Bülent Özer’in AK Parti adayı olarak gösterilmesi durumunda ise bu beldelerden AK Parti’nin oy patlaması yapmaması için bir neden görünmüyor.

   Kapanacak beldelerde yaşayan seçmenler, kendilerine yakın, beldeleri ve köyleri çok iyi tanıyan Bülent Özer’in adaylığına sıcak bakıyor

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Mehmet Tanık 12 Aralık 2013 Perşembe
Nasıl oy patlaması olacak,beldeleri kapattın mahalle yaptın sağol mu diyeceğiz. Bülent özer Başkanlığının verdiği avantajla kendi reklamını yapıyor, yoksa iskenderunda ve çevre beldelerde oyları yok bunların. Kendisi 2 bin seçmenlik sarısekide 700 küsür oy alıp başkan olmuştur tabanı o kadardır. Gerçekler acıdır ama birilerinin söylemesi gerekir.
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet