Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mursaloğlu Cuma günü aday adaylığını açıklıyor

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayacak olan Mehmet Mursaloğlu, İskenderun’a hizmet için göreve talip olduğunu

Politika   A+a-

 

   Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayacak olan Mehmet Mursaloğlu, İskenderun’a hizmet için göreve talip olduğunu açıkladı.

   Cumhuriyet Halk Partisi’nden İskenderun Belediye Başkan aday adayı olduğun açıklayan Mursaloğlu resmi başvurusunu Cuma günü saat 15:00’da İskenderun ilçe teşkilatında gerçekleştireceğini belirtirken, tüm sevenlerini davet etti. Mursaloğlu, “Biliyorsunuz ki bu bir seçim tatlı bir rekabet içinde geçecek. Herkesin bir birine olan saygısının kaybolmadan yarışın sürmesini diliyorum. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımızın da amacının İskenderun çıkarları olur” dedi.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Ziya FER 12 Aralık 2013 Perşembe
Dün HATAY DA SADULLAH ER,GİNİN ADAYLIĞI İÇİN KONUŞAN BEŞİR ATALAY HATAYLILARI TEHDİT ETMİŞ..BUGÜN İNTERNET SİTELERİNDE ve GAZETELERDE ÖYLE YAZIYOR..... memleketimde bunca insan öldü,halkı istismar edildi,hertürlü rezilliği AKP yaptı..BUNDAN SONRA EĞER AK PARTİYE HATAY dan OY ÇIKARSA yazıklar olsun sizlere ,siz hertürlü rezilliğe layıksınız demek bu halkın görevidir.
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş