Skip Navigation Links

Halkın CHP İle Onurlu Mücadelesi İçin Kolları Sıvadık

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı 8. Gün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci – Yazar Gökhan Gökpınar’a nezaket ziyareti

Politika   A+a-


 

CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Bozdoğan;

“Halkın CHP İle Onurlu Mücadelesi İçin Kolları Sıvadık”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı 8. Gün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci – Yazar Gökhan Gökpınar’a nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gökpınar, Bozdoğan’ın İskenderun’da çeşitli birçok görevde bulunduğunu ve bu görevleri layıkıyla yerine getirdiğini işaret ederek, Bozdoğan ve ekibine başarılar diledi.

“İskenderun Yıllardır Kendi İşini Kendi Hallediyor!”

Gerçekleşen ziyarette halkın beklentileri ve düşüncülerini anlatan CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Bozdoğan ise halkın CHP ile onurlu mücadelesi için kollarını sıvadıklarını söyledi. Halk ile her gün iç içe olduğunu ve bilhassa gençlerin büyük sıkıntıları olduğuna vurgu yapan Bozdoğan; “Hatay bugün geldiğimiz noktada yönetimin üzerinde oynanacak oyunlarla yönetim şeklini değiştirecek bir bölge. Yıllarca dost olarak kaldığımız komşularımızla savaş ortamı yaratan bir iktidar ile karşı karşıyayız. Özellikle insanlarımız gelecekte ki ortamımızın nasıl olacağını, barışçıl ortamın nasıl sağlanacağını ve bugün ki toplumda ki fakirleşmenin önüne nasıl geçileceğini yöneltiyorlar bizlere. Bireysel problemler gündeme taşındığı gibi toplumsal problemler de bizlere iletiliyor. Ama şuna değinmeden geçmek istemiyorum. İskenderun son yıllarında üniversitenin İskenderun’a getirilmesi getirildikten sonra öğrencilerin belirli bir oranda rahat yaşatılması konusunda çok destek alması gerekirken bir destek almadığını duyuyoruz. İskenderun zaten yıllardır devletten destek alamıyor. İskenderun kendi işini kendisi halleder. Devlet bizden vergi alır maalesef götürür il merkezinde harcar. Biz bunu yıllardır dillendiriyoruz” şeklinde konuştu.

 

“İskenderun’da Üniversite Öğrencilerinin Büyük Sıkıntıları Var”

İskenderun’da üniversite öğrencisinin büyük sıkıntılar yaşadığına dikkat çeken Bozdoğan; “İskenderun’da üniversite öğrencisinin büyük sıkıntıları var. Yurt sıkıntısı var. Sayın Başbakan evlere çıkan öğrencileri hedef aldı. Evlere çıkan öğrencilerin hizmette sıkıntısı var. Ve en büyük sıkıntıları da şehrin kenarında ve girişinde kalan ulaşım sıkıntısı olan kız yurtları. Kız öğrencilerimiz ulaşım sıkıntısı yaşıyor. Gençlikten aldığımız yorumlar gençliklerini yaşayamadıkları yönünde ki kötüleşme çalışmalarına dur denilmesi. Yetişkinlerden aldığımız yorum ise geçim sıkıntısı. Maalesef şu var. Bugün ki iktidar insanlarımızı geçim sıkıntısı içine itip onlara geçimlerini çıkarak gıda paketleri ile kandırıp oylarını almaya devam ediyor. Ama bu halkımıza şunu sormak gerekiyor. Neden bu hale düştüğümüzü sorgulamak gerekiyor. Neden bu hale geldim, nasıl getirildim? Bunun sorgulanması gerekiyor. Maalesef bu duruma getirilen vatandaş sayımız gün geçtikçe artıyor. Bugün ki yönetim devletin malı olan her şeyi satıp kasaya koydu. Parayı gösterip kasamız dolu diyor ama hiç malımız yok. Gelir olmayan mülkümüz olmadıktan sonra o paranın değeri yok. Halkın artık CHP İktidarı ile onurlu mücadele içinde yaşaması gerekiyor. Bizler bunun için kollarımızı sıvadık” açıklamasında bulundu.

 


Halkın CHP İle Onurlu Mücadelesi İçin Kolları Sıvadık videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet