Skip Navigation Links

Ferhat İlkem Cinayetinin Son Faili’de Yakalandı !

Daha önce yakalanan ve cezaevine gönderilen iki Suriyelinin ardından cinayeti işlediği iddia edilen kişi de Suriye topraklarına giriş yaparken yakalan

Gündem   A+a-

İskenderun'da  Kasım ayında Pınarbaşı Mahallesi 226 sokak üzerinde Suriyelilerin kiraladığı bir evde bulunan ceset ve cinayet olayının 4. Faili Suriyeli de yakalanarak adalet huzuruna çıkartıldı.


Eşinin doğumu için İskenderun’a geldiği bir sırada ortadan kaybolan Ferhat İlken’in ölümünün arından çalışmalarını derinleştiren  polis, cinayeti gerçekleştiren ve olaya karışanların 4 Suriyeli olduğu yönünde değerlendirme yaptı.


Daha önce yakalanan ve cezaevine gönderilen iki Suriyelinin ardından cinayeti işlediği iddia edilen kişi de Suriye topraklarına giriş yaparken yakalanarak İskenderun’a getirilmiş, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.


Kaçırılarak öldürüldüğü belirlenen Ferhat İlken cinayetinin son faili aranan Hasan Kabbani de yakalandı. İskenderun Asayiş Şube ekipleri tarafından sorguya alınan Suriyeli şüpheli de İskenderun Adliyesine getirilerek Savcının karşısına çıkartıldı.


Yapılan sorgulamanın arından cinayeti işledikleri iddia edilen Hasan Kabbani de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet