Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Beldelere Mehmet Dönmez Ablukası

AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, geçtiğimiz hafta sonu beldeleri çıkarma yaptı.

Politika   A+a-


   Beldelere Mehmet Dönmez Ablukası

   AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, geçtiğimiz hafta sonu beldeleri çıkarma yaptı.

   Dönmez, Karayılan, Azganlık ve Gediksaray ve Sarıseki Beldelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek AK Parti’nin mutlaka İskenderun Belediyesi’ni ve Büyükşehir belediyesini kazanması gerektiğine vurgu yaptı.

  

  AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, çalışmalarına hız verdi. Dönmez, geçtiğimiz hafta sonu Karayılan, Azganlık Sarıkeki beldelerinde vatandaşlara hitap etti. İlk olarak Karayılan Beldesi’nde toplantı gerçekleştiren Dönmez’i belde sakinleri sıcak ve samimi bir ortamda karşıladı. AK Parti’nin yerelden genele birçok hizmetinden bahseden Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, İskenderun Belediyesi’nin AK Partili Belediyecilik ile buluşması halinde kentimizin çehresinin baştan sona değişmesi gerektiğine değinen Dönmez, “Çocuklarımız ve kendi geleceğimiz için AK Parti demeliyiz. Çünkü Türkiye’nin 80 yıllık sorunlarını çözen iktidar İskenderun’un büyük gibi görünen sorunlarını çok kısa bir süre zarfında bitirir. Yeter ki inanalım ve güvenelim. Çünkü kent olarak 30 Mart yerel seçimlerinde iktidarla bütünleşmeliyiz” diye konuştu.

   AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, Karayılan Beldesi’nde sonra Azganlık ve Sarıseki beldelerinde de yapmış olduğu toplantılarda birçok vatandaşımızla buluşarak 30 Mart 2014 seçimleri için AK Parti’ye destek istedi.

 

 


 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş