Skip Navigation Links

Hassa'da İş Adamları İle İstişare Toplantısı

Hassa Kaymakamlığı başkanlığında Hassa'da faaliyet gösteren iş adamları ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Gündem   A+a-

 
 
Hassa’da İş Adamları ile istişare toplantısı yapıldı.
Hassa Kaymakamlığı başkanlığında Hassa’da faaliyet gösteren iş adamları ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Elli kişinin katıldığı,istişare toplantısında verimli sonuçlar alındı.
İş Adamı, M.Nuri Gündoğdu’nun konuk evinde gerçekleştirilen toplantıya ,Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü H.Musa Karakaya,Antakya Hassalılar Dernek Başkanı ve Sosyal Dernekler Platformu Başkanı Mahmut Balcı,İskenderun Hassalılar Dernek Başkanı Mehmet Köstü,belediye başkanları ve iş adamları katıldı.
Önce Hatay İli Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu yetkilileri tarafından katılımcılara,Tarım ve kırsal kaklında hakkında bilgi verildi.Hatay dışındaki Hassalı ünlülerin slayt gösterileriyle tanıtımı yapıldı.
Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu,yaptığı konuşmada;
“İş adamlarımızla yapacağımız bu aylık sohbet toplantılarımızda ,Hassa’nın sorunlarını ve çözüm yollarını masaya yatıracağız.Çözüm yollarını birlikte bulmaya çalışacağız.Bir artı birin eşittir ,üç olması için aramızda sinerji oluşturacağız.İlçemizin her yönden gelişmesi için çaba harcayacağız.Amanoslardan açılacak olan Dörtyol –Hassa bağlantı yolu projesinin fizibilite çalışmaları devam etmektedir.Açılma yüzdesi, yüzde doksan olan bu yol sayesinde Hassa’nın önemi daha da artacaktır.G.Antep,Kilis’in Akdenize açılan kapısı durumunda olan,ilçemiz,sanayileşmiş şehirlerin tarım ambarı haline gelecektir.İşletmelerimizi ve ticari anlayışımızı ,daha modern ve dünya piyasalarına uygun hale getirmek zorundayız”. Dedi.
Kaymakam Tekbıyıkoğlu,
”Organize olabilen azınlıklar,organize olamayan toplulukları yönetirler” sözünü hatırlatarak, Başarılı istiyorsak, organize olmayız. dedi.
Toplantı sonunda,Hassa iş adamları Derneği (HİDER) kurulmasına karar verilek,geçici yönetim kurulu oluşturuldu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet