Skip Navigation Links

Gözetim Sektöründe Dev Güç Birliği

2004 yılından bu yana bölgemizde hizmet veren Inspect Union Uluslararası Gözetim Ltd. Şti ile Hollanda menşeli TT Marine International firması ile güç

Gündem   A+a-

Gözetim Sektöründe Dev Güç Birliği
 
2004 yılından bu yana bölgemizde hizmet veren Inspect Union Uluslararası Gözetim Ltd. Şti ile Hollanda menşeli TT Marine International firması ile güçlerini birleştirdi ve Türkiye’deki yeni unvan olarak da “TT Marine Uluslararası Gözetim Ltd. Şti” oldu.
“TT Marine Uluslararası Gözetim Ltd. Şti” Bölge Müdürü Burak Nur, iki güçlü şirketin birlikteliğinden yeni bir gücün doğduğuna dikkat çekerek, “2004 yılından bu yana verdiğimiz hizmetin kalitesi ve alanı genişlemekle birlikte, bölgemizin yatırım atağıyla büyümesi ve güçlenmesiyle yeni ihtiyaçlar doğmuştur. Çok daha profesyonel ve kaliteli hizmetin sunulması için böyle bir güç birliğine ihtiyaç duyuldu.” Dedi.
“TT Marine Uluslararası Gözetim Ltd. Şti” Bölge Müdürü Burak Nur, açıklamasının devamında şöyle konuştu: Şirketimiz 2004 yılından bu yana sizlere Inspect Union Uluslararası Gözetim Ltd. Şti adı altında hizmet vermektedir. Kuruluşumuzdan bugünlere gelişimize kadar geçen sürede bizlere verdiğiniz destek ve güveniniz için teşekkür ederiz.
25 Nisan 2011 tarihi itibarıyla gözetim hizmetlerindeki etkinliğimizi arttırabilmek ve sizlere daha iyi hizmet verebilmek için Hollanda menşeli TT Marine International firması ile güçlerimizi birleştirmiş bulunuyoruz. Bu tarihten itibaren Türkiye’deki yeni ünvanımız “TT Marine Uluslararası Gözetim Ltd. Şti” olmuştur.
Yönetici kadromuz Kapt. Ibrahim Tunca’nın katılımıyla güçlenirken, saha ve ofis ekibimiz mevcut şekliyle korunmuştur.
"TT Marine International" firması aynı isim altında Avrupa ve ABD'de faaliyetlerine devam edecektir.
“TT Marine Uluslararasi Gözetim Ltd. Sti.” firması sizlere Türkiye’de tahliye limanlarında hizmet verecektir.” Dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet