Skip Navigation Links

Şimdiye Dek İskenderun’u Hiç Böyle Görmedim

İskenderunlular Adalet Bakanı ve Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’i bağrına bastı.

Politika   A+a-


  İskenderunluların Bağrına Bastığı

  Adalet Bakanı ve Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin;

   “Şimdiye Dek İskenderun’u Hiç Böyle Görmedim”

   İskenderunlular Adalet Bakanı ve Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’i bağrına bastı. Grand Plaza’da düzenlenen Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adaylarının tanıtım toplantısına katılan Ergin’e yoğun ilgi gösterilirken Ergin, ‘Başkan Sadullah’ sloganları ile karşılandı. Gösterilen ilgi için ‘Şimdiye dek İskenderun’u hiç böyle görmedim’ diyen Ergin Hatay’ın payına düşen yatırımları almaya devam edeceğini söyledi.

   “Artık Ankara Sizin Ayağınıza Geldi”

   Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, Türkiye’de istikrarın süreceğini ifade edip kutlu yürüyüşün devam edeceğini söyledi. Yaran’ın ardından yerel ve genel anlamda Hatay’a birbirinden güzel hizmetlerin geldiğini söyleyen Ak Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci ise bu hizmetlerin ardı kesmeden devam edeceğini belirtti. Ankara’yı Hatay’a getirdiklerini söyleyen Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise; “artık Ankara sizin ayağınıza geldi. Allahın izniyle inşallah Sayın Bakanımızı 30 Martta Büyükşehir Belediye Başkanı yapacağız” dedi.

 
   “Bu Seçimi Başkasına İhale Etmek Yok, Hep Beraber Kazanacağız”

   Vekil Karasyar’ın ardından ‘Büyük Başkan’, ‘Sadullah Başkan’ sloganlarıyla konuşmalarına başlayan Adalet Bakanı ve Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin; “soysal faaliyetlerin içerisinde olan bir kardeşinizim. Gördüğüm tablo, gittiğimiz yerlerde muhataplarımızı hiç bu kadar istekli, coşkulu görmemiştim. Bizler inandık sizlerde inanın. Bu işi başkasına ihale etmek yok. Seçime beraber alacağız inşallah. Can dostlarım, Payas bir başkaydı, Dörtyol bir başkaydı, Erzin’i hiç böyle görmemiştim, Hassa yağmur altında ayağa kalkmış salona akmıştı. Kırıkhan’ın giriş caddesi kapanmıştı. Kırıkhan’ı hiç böyle görmemiştim. Reyhanlı’yı hiç böyle görmemiştim. Kumluyu hiç böyle görmemiştim. Şu anda ki İskenderun’u hiç böyle görmemiştim. Coşkumuza coşku katıyorsunuz. Allah hayırlı bir gelecek versin bizlere. Yaşatın yaşayın. Yıl 2001, yıl 2002 Türkiye’de kap kara bir hava hakimdi. Karabasanlar vardı. 2012 yılında dokuz yaşında olacak bir çocuk bugün 20 yaşında. Şimdinin gençleri o günleri hatırlayamaz dostlar. 3 ay sonra bu ülke ne olacak diyenler vardı. İş dünyası perişandı. Her 3, 5 ayda bir bu ülkede krize giriliyordu. İnsanlar yavrularımızın geleceği ne olacak diye endişe ediyorlardı. Tam 11 yıl geçti ve bugün bizlere bu imkanları sağlayan milletimize teşekkür ediyorum. 11 yıldır bu ülkede milletimizin canını acıtacak bir kriz yaşamadık. 11 yıldır Türkiye dünya’da büyüyen ikinci ülke oldu. 11 yılda iş oldu aş oldu milletimize bereket oldu. 150 yıllık bu ülkenin rüyası olan kıtaları deniz altından birbirine bağlayan Marmaray projesi gerçek oldu. Bu ülkeye ne kadar hizmet etsek az. Bunlar yetmez. Denizin altından trenleri yürüttük. Şimdi denizin üstünden oto yollar inşa ediyoruz” açıklamasına yer verdi.
 

 
 

Şimdiye Dek İskenderun’u Hiç Böyle Görmedim videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet