Skip Navigation Links

Başkan Savaş'a Teşekkür!..

Antakya Kışlasaray Lions Kulübü ve Leo Kulübü yöneticileri, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Gündem   A+a-


   Dernek Faaliyetleri Hakkında Bilgiler Verdiler, Hizmetlerinden Ötürü Başkan Savaş’a Teşekkür Ettiler

   KIŞLASARAY LİONS VE LEO KULÜBÜ YÖNETİCİLERİNDEN BAŞKAN SAVAŞ’A ZİYARET
 
   Antakya Kışlasaray Lions Kulübü ve Leo Kulübü yöneticileri, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.
 
   Ziyarette Kışlasaray Lions Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Figen Altunlu, Gözde Özgen, Leo Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Edip Şautoğlu, yönetim kurulu üyesi Ömer Çakmak ve eski başkan Nil Şeref yer aldı.
 
    Dernek faaliyetleri hakkında Başkan Savaş’a detaylı bilgiler aktaran Kışlasaray Lions Kulübü yöneticileri ziyarette yaptıkları konuşmada, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın hizmet döneminde kent genelinde gerçekleştirdiği çalışmalardan ötürü teşekkür ettiler.
 
   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Savaş, Antakya Kışlasaray Lions Kulübü ve Leo Kulübü’nün toplum yaşamına faydalı proje ve hizmetler ürettiğini, aktif ve yararlı sivil toplum kuruluşları olduğunu dile getirirken, nezaket ziyaretinden ötürü Kışlasaray Lions ve Leo Kulübü yöneticilerine teşekkür etti ve dernek faaliyetlerinde başarılar diledi.
 
 

 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet