Skip Navigation Links

Bülent Özer’in Bu Pankartı Dikkat Çekti..

Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’in mitinginde Bülent Özer’in hazırlattığı pankart bakanların dikkatind

Politika   A+a-

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Özer, Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’in karşılanması ve miting programında ekibiyle birlikte gövde gösterisi yaptı.

Kalabalık ekibiyle birlikte Antakya’da gövde gösterisi yaparken, Hatay Büyükşehir Adayı Sadullah Ergin’e tam destek mesajı veren Bülent Özer’in pankartında “Biz birlikte Hatay birlikte İskenderun’uz” sloganı dikkat çekti.

Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Adayı Sadullah Ergin ve bakanlarla birlikte platformda boy gösteren Bülent Özer, Antakya merkeze yaptığı çıkarmayla birlikte adının dikkat çekmesini de sağlamış durumda.

Pankart ve dövizlerin Sadullah Ergin ve beraberindeki bakanların göreceği şekilde yerleştirildiği mitingde bihayli keyifli görünen AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Özer, Sadullah Ergin'e verdiği destekle de takdir topladı.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet