Skip Navigation Links

Harp Malülü Gazilerden Başkan Savaş'a ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a makamında nezaket ziyaretinde bulund

Gündem   A+a-


  HARP MALÜLÜ GAZİLER DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN SAVAŞ’A NEZAKET ZİYARETİ
 
  Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete Dernek Başkanı Hakan Kokusever ve yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi.
 
   Ziyarette konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Hakan Kokusever, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın hizmet süresi boyunca kendilerine daima destek olduğunu ve yakın ilgi gösterdiğini ifade ederken, “Sayın Başkanımıza memleketimize, derneğimize, üyelerimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.
 
   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Savaş, “Bu vesileyle vatan yolunda hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi ve bu kutsal toprakları kahramanca savunurken gazilik mertebesine ulaşan tüm gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükran duygularıyla anıyorum. Nazik ziyaretiniz ve teveccühünüzden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Ziyaretinden ardından Başkan Savaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Hatay Şube Başkanı Hakan Kokusever ve yönetim kurulu üyeleriyle günün anısına toplu hatıta fotoğrafı çekildi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet