Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Alacağını istedi,hastanelik oldu

İskenderun’da 28 yaşındaki Abdullah Sevinç, alacağını tahsil etmek için gittiği eski işyeri olan akaryakıt istasyonunda, demir çubukla dövülüp kolunun

Yaşam   A+a-

 
   İskenderun’da 28 yaşındaki Abdullah Sevinç, alacağını tahsil etmek için gittiği eski işyeri olan akaryakıt istasyonunda, demir çubukla dövülüp kolunun kırıldığını iddia etti.
 
   Bir akaryakıt istasyonunda çalışan Abdullah Sevinç, rahatsızlanınca hastaneye gidip 1 gün rapor aldı. Ancak işyeri iddiaya göre, rapor aldığı gerekçesiyle Sevinç’in işine son verdi. Ücretinin 400 liralık bölümünü tahsil için akaryakıt istasyonuna giden Sevinç’ten alacağı olmadığına dair noterden belge istendi. Ancak Sevinç parasını almadan böyle bir belge getiremeyeceğini söyleyince 3 kişi tarafından demir çubuklarla dövüldü. Sol kolu dirseğinden kırılan ve vücudunda morluk oluşan Sevinç’in şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında işyerinin güvenlik kamerasına da el konuldu.
 
   Akaryakıt istasyonunda 6 ay çalıştığını söyleyen Abdullah Sevinç, “Hastalanınca hastaneye gittim, bir gün sonra için de rapor verildi. Ardından iş yerine gittiğimde işime son verildiğini öğrendim. Daha sonra 400 lira maaş alacağım vardı. İstemeye gittim, herhangi bir alacağım olmadığına dair noterden yazılı belge getirmemi istediler. Paramı almadan böyle bir belge getiremeyeceğimi söyleyince işyeri sahibi 3 kardeş beni demir çubukla dövdü” dedi.
 
 
  Sevinç’in şikayeti üzerine başlatılan soruşturma sürüyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar