Skip Navigation Links

CHP'de 'Mete Aslan' depremi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Teşkilatında 'Mete Aslan' depremi yaşandı.

Politika   A+a-

 
CHP’DE ORTALIK BU KEZ FENA KARIŞTI: METE ASLAN’I ASLA İSTEMİYORUZ!!!
 
   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Teşkilatında 'Mete Aslan' depremi yaşandı. Cumhuriyet Gazetesinde ve yerel basında 'Mete Aslan'ın CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Olduğu' yönünde haberlere partililerin tepkisi çığ gibi büyüyor. Ellerinde dövizlerle parti binasında toplanan onlarca partili çıkan haberler ile ilgili İlçe Başkanı Süleyman Uyar'dan bilgi aldı. Başkan Uyar tarafından zorla sakinleştirilen partililer 'Mete Aslan Asla' diye slogan attılar.
 
   "METE ASLAN ASLA"
 
   Bir türlü sessizliğin sağlanamadığı parti de açıklama yapan İlçe Başkanı Uyar; "bu aldığımız duyumlardan, biz genel merkeze bu duyumu sorduk. Genel Merkez'de Genel Başkan Yardımcımız Nihat Matkap ve milletvekillerimiz konudan haberdar olmadıklarını söylediler. Büyükşehir için bir tek isim için olumsuz karar bildirdik. Bu arkadaşlara dedik ki eski İskenderun Belediye Başkanı Mete Aslan'ın ismi geçiyor dedik. Biz bu arkadaşın atanması halinde CHP tabanında sıkıntı yaratacağını anlattık. 15 yıl boyunca bu ismin partililere yaptığı eziyeti anlattık. Söylenenler bu arkadaşın bizden talebi olmadığı yönünde. Genel Başkanımız öyle bir şeyi söylemiş mi? gazeteci arkadaş kendi mi fikirlerini mi yazmış bilmiyoruz" dedi.
 
  Partililere CHP Genel Merkezi'nin faks ve telefon numaralarını veren Başkan Uyar; "hakkınızı arayın. bu ismi istemediğimizi duyuralım" şeklinde konuştu.
 
  Başkan Uyar'ın hemen ardından söz alan partililerin sinirli tavırları dikkat çekerken dakikalarca 'Mete Aslan Asla' sloganları atıldı.
 

 
 
 
CHP'de
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (6) adet yorum var.
fatih 8 Aralık 2013 Pazar
sag gorusluyum ama bu secimde akp ye karsi oyumu chp ye verecektim. Kaldi ki Mete Aslan aday olamama durumunds akp disinda inandigi adaya destek verecegini aciklamisti. Sizin sorununuz cikar, zaten Mete Aslan ismi chp ye birkac numara buyuk...
güldane 3 Aralık 2013 Salı
sosyal demokrat arkadaşlar METE ASLAN nın başkanlığı dönemindeki belediyedeki müdürler hangi parti mensubuydu sosyal demokrat kim acaba?
Nuri Bayir 3 Aralık 2013 Salı
özhan isimli dangalak... senin agzini iskenderun kanalizasyonunami bagladilar...agzindan sadece pislik akiyor...
Timur Öz 3 Aralık 2013 Salı
gerizekali özhan manyakmisin lan sen Chp ye ve chp lilere laf söylemek,hakaret etmek senin ne haddine.. mal misin lan sen....
MAHIR KARAHAN 3 Aralık 2013 Salı
ÖZHAN DOĞRULOĞLU ISIMLI CIBILIYETSIZ ASIL VATAN HAINI SEN VE SENIN GIBI NE DEDIGINI BILMEYEN GERIZEKALILARDIR..CHP YE VE CHP LILERE HARAKET ETMEK SANA MI KALDI KAFASININ ICINDE BEYIN OLMAYAN YARATIK... CHP KIMI ADAY GÖSTERECEGINI SENIN GIBI BIR DANGALAGA SORACAK DEGIL HADDINI BIL.. HA METE ASLAN HA SADULLAH... ARALARINDA HICBIR FARK YOK...AL BIRINI VUR ÖTEKINE... HATAY'I AKP ALIRSA CHP NIN DEGIL SENIN BI TARAFIN SOGUSUN... HADI YÜRRÜ BASKA KAPIYA....
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet